maanantai 19. joulukuuta 2011

Naantalista

Tämä Naantalista postaus oli tarkoitus tehdä jo eilen, mutta aivoni eivät olleet palanneet vielä arkeen lyhyen "loman" jälkeen, joten tässä se nyt tulee!! :D

Viikonloppuni siis vietin Naantalin Kylpylässä 50-vuotis juhlia viettämässä. Meitä oli iso porukka koolla ja kuten sanasta iso voi arvata oli meno sen mukaista! :D
En halua, että tämä juttu kuulostaa sellaisesta päiväkirja kirjoutukeslta, mutta sellainen tästä nyt taitaa tulla joten koittakaa jaksaa...





Launataina heti kun saavuimme kylpylään, reilun 2 tuntin ajon jälkeen laitoimme kylpytakin niskaamme ja suuntasimme kylpylän puolelle altaille. Vesi oli ihanan lämmintä totuttuun uimahallien vesiin verrattuna ja siellä viihtyi tunnin jos toisenkin. Kuvien ottaminen jäi allasparatiisin puolella vähän heikosksi, joten kuvia tässä nyt ei valitettavasti ole.

Kylpyilyn jälkeen kaikilla on huutava nälkä joten eikun huoneeseen valmistautumaan iltaa varten. :D

Söimme Le Soleil- nimisessä ravintolassa. Ruokalista pursui erillaisia aasialais henkisiä annoksia ja vesi tuli kielelle saman tien. Pelkkä tuoksu ravintolassa muiden annoksista oli viedä kielen menneessään.
Ruokaa sai tilata joko listalta tai hakea annoksensa Ála Carte- pöydästä, joka notkui erillaisia herkkuja! Itse päädyimme kuitenkin ruokalistaan.



Itse söin ulkofilettä, joka oli todella hyvää. Pelkästä kuvastakin tulee vesi kielelle! :D Minä fiksuna sitten menin syömään kaikki chilit ja täytyy kyllä sanoa että vettä meni lasi jos toinenkin sen jälkeen. Tästä siis opin etten syö chiliä enään. :D

Itse jätin jälkiruuan kokonaan välistä, en kyllä tiedä miksi sillä olen suuri jälkiruokien ystävä. Mutta ehkä se chili edelleen poltteli suussa niin pahasti ettei makeeta oikeen tehnyt enään mieli. Muilla kuitenkin oli tämän näköistä:



Passionkohokas


Hedelmiä


Ja suklaakakku, joka olisi ollut myös minun valintani! :D

Ruoka oli taivaallista ja ravintola ihanan viihtyisä.


Niin ja sitten lauantai-illan asu:




Päällä oli Vero Modan tummansininen mekko ja neule. Unisan mustat korkkarit, koruijen kera. Ja olalla tietenkin aina ihana Louis Vuitton. :D

Kuvat näyttävät todella huonoilta ja sumuisilta, joka saattaa johtua peilin kautta otetuista kuvista. Toivotaan, että saatte selvän! :)

Sitten vielä asia johon kiinnitin erityisesti huomioni. Nimittäin sisustukseen!





Tässä nyt muutama poiminta ihanasta sisustuksesta. Joulua oli tuotu sisälle kuusilla ja valoilla, jotka olivat laitettu hillitysti ympäri rakennusta.


Kaikin puolin viikonloppu oli todella onnistunut ja rentouttava.

Tästä taisi tulla nyt pisin postaus, jonka olen tehnyt ja vielä olisi jotain mitä haluaisin kertoa, mutta säästän nyt teitä hyvät lukijat vähän tiivistetymmällä versiolla.

Oikeen mukavaa iltaa ja hyvää alkanutta viikkoa! :)

4 kommenttia:

  1. Ihanan pitkä postaus! Jännä että teit kaksi postausta kylpylä matkasta, me käymme yleensä joka toinen viikonloppu rentoutumassa kylpylässä!!! Minä laittaisin ballerinat! Kiva tuo sininen mekkonen! Äitisikö täytti 50? Millä kuvaat? (: (ei teiniä!)

    VastaaPoista
  2. Itsekkin yllätyin kuinka pitkä tästä tulikaa!! :D
    Ensimmäisessä postauksessa kerroin, että olen lähdössä kylpylään ja toisessa jaoin kuvia ja asuja tänne. Minusta nämä kaksi postausta ovat oikeen riitätävät ei liikaa eikä liian vähän, ja oikeestaan voisin tehdä vielä kolmannen ja neljännenkin postauksen tästä samaisesta aiheesta, mutta taidan kuitenkin säästää lukioita.
    Olimme viettämässä tuttavaperheen isännän 50!
    Tällä hetkellä käytän pokkaria, mutta joululahjaksi olisi toiveena järkkäri, jolla saisin vähän parempia kuvia.

    VastaaPoista
  3. Aivan ihania kuvia! Ja toivottavasti reissu oli onnistunut! Olisi ihanaa nähdää lisää Naantali-aiheisia postauksia, sillä mielestäni kaksi on melkein liian vähän. Ihanaa loman alkua sinne! :)

    VastaaPoista
  4. Kiitos kommentistasi Elle-Marie.
    Reissu todella oli onnistunut, ja miten ihanasti yhdessä viikonlopussa pystyykään rentoutumaan!?
    Luulen, että nyt ei ainakaan ole tulossa kylpylään liittyviä postauksi. Oli ihanaa kuulla, että niitä halutaan.

    VastaaPoista

Kiitos, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni.