perjantai 9. marraskuuta 2012

JLo huumaa

Eilen illalla mulle tuli yllättäen menoa Stand Up muodossa niin en  illalla enään jaksanut tulla blogia päivittelemään. 

Jennifer Lopezin keikka oli enemmän, kuin upea ja mahtava. Kyllä heti huomaa kun maailmanluokan tähti on esiintymässä. Todella upea keikka kerrakseen. Wau!! Ehdottomasti yksi hienoimmista missä olen ollut. Olen todella iloinen, että tälle keikalle liput sain.
Noh, ne kuvat... Kännykkäkamerani ei  ole niitä parhaimpia, mutta uskallan kuitenkin laittaa teille muutaman kuvan keskiviikkoillan tunnelmista
Siinä muutama huono kuva illalta! Todella mahtava keikka! :) JLo on vain niin upea! 

Sitten on vielä pakko laittaa kuva mun hienoista JLo- kynsistä. Niistä joista puhuin moneen kertaan :DDHopea glitterilakka häivytettynä ja kahteen sormeen per käsi mustalla ja valkoisella viivat. Olen niin ylpeä tuotoksiini. 

Niin ja se asu... No sitä ei ikinä kuvattu. Mulla oli päällä ihan perus settii, niin en jaksanut ottaa asukuvista stressiä. Ja olin niin innoissani, että voisin melkeen laittaa tämän puutoksen JLo:n piikkiin ;)


Nyt toivottelen kaikille kivaa perjantai-iltaa ja ihanaa viikonloppua! :)

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Hih, laitan sut väsäämään mullekin! Tosi hyvin onnistu häivytykset ja koristelut on tosi hyvännäköset!!:) Mitä lakkaa käytiy, meni varmasti aikaa paljon?:D

   Poista
  2. Joo sopii!!! Olen itsekin aika ylpeä aikaansaannoksiini :DD
   Käytin niitä edellisen postauksen lakkoja. Ne on ehkä enemmän tarkotettu koristeluun (ohut suti), mutta ihan kivasti häivytyskin onnistui. Häivytykseen menee aina vähän enemmän lakkaa, mutta ei tässä nyt mitään suurempia määriä mennyt.

   Poista
  3. Mä en taas muistanut, että lakathan oli edellisessä postauksessa!:D Mutta tosi hyvännäköistä silti, koristelutkin tosi siistinnäköset!:)

   Poista
  4. Hehe ei kaikkea voi aina muistaa ;) Kiitos vielä Ihanainen!! :)

   Poista
 2. Harmittaa kun en päässyt Tukholman keikalle :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tukholman keikka olisi varmasti ollut mahtava, mutta olen todella tyytyväinen myös Helsingin keikkaan. :)

   Poista

Kiitos, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni.