keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Gaala-asu

Nyt alkoikin sitten ihana miniloma. Huomisen helatorstain lisäksi minulla on myös perjantai vapaa ja sitten on tietenkin viikoloppu. Vielä ei ole mitään suunnitelmia, mutta saa nähdä mitä keksin.
Tänään on ollut ihanan lämmin, mutta välillä tulee kamalasti ja se viilentää. Meillä mittari nousi jo melkein 20 asteeseen. Ihanaa kohta on kesä!

Mutta lupasin teille eilisen illan Gaalaan asua. Mekonhan teille jo esittelin, mutta sitten lupasin koko asua. Olisihan sen voinut arvatakin, että koko ilta meni kameran toisella puolella toisia kuvatessa joten itse en ehtinyt mallina olemaan. Kotiin tultuani heitin kaikki juhlatamineet sängylle ja äkkiä, joten silloinkaa kukaan ei minua ehtinyt kuvaamaan. Olisinha voinut pukea mekon vielä hetkeksi päälle, mutta kertakaikkisesti en vain jaksanut. Koska jonkilaisen asun haluan teille esitellä piti minun varautua B-suunnitelmaan. Eli asuni hienosti lattialla.Siinä koko asu ja sitten yksityiskohtia


musta ruusukepanta,


musta pieni laukku (clutch),


mustat avokkaat,


 punaiseksi lakatut kynnetja kiharretut hiukset.

Eli mustalla ja valkoisella mentii. Yritin saadaa mekon näyttämään hieman juhlallisemmalta, koska itsessään pelkkä valkoinen olisi ollut liian arkinen. Mielestäni asusta tuli hyvä ja kun kaikki asusteet olivat mustia tuli siitä myös yhtenäinen. Kiharretut hiukset tekivät myös lisää juhlallisuuden tuntua, koska yleensä minulla on hiukset ihan suorina auki.

Yhden kuvan onnistuin saamaan, jossa olen lähdössä Gaalaan. Tosin siinä on sitten takin ja isot laukut mukana, mutta ainakin vähän ideaa näkyy. Takki jäi naulakkoon ja iso LV vaihtui pienempään. (Katsokaa ihanan vihreää taustaa!)

Gaala oli itsessään onnistunut. Tai oikeestaan onnistuneen siitä teki hyvä seura. Oli ihana keskustella ystävien kanssa ja käydä pyörähtämässä tanssilattialla.

Toivottavasti asuni idea tuli nyt edes jotenkin selville, vaikka mitään hyviä asukuvia ei ollutkaan. Tästä eteenpäin lupaan, etten riisu vaatteitani ennen kuin asukuvat on otettu.

Tämän lupauksen kera hyvää keskiviikkoa kaikille. Ja ihanaa minilomaa jokaiselle kenellä sellainen sattuu olemaan ja muille oikeen rentouttavaa vaapaapäivää. :)

2 kommenttia:

Kiitos, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni.