tiistai 17. heinäkuuta 2012

Maxini mun

Olen unelmoinut maximekosta tämän kesän. Edellisessä postauksessa olikin jo hieman asu heeveiluja.
Aluksi, kun mekkoja kauppoihin tuli en oikeen tiennyt mitä niistä ajattelin. Hiljalleen mieleni meni kuitenkin sinne "ei"- puolelle. En pitänyt niistä ollenkaan. Kaupoissa menin niiden ohi. 

Sitten kuitenkin tapahtui jotain. Näin muutamilla ihanilla bloggareilla todella kauniita maxeja ja ai, miten ne oli asustettu. Perus maxista tuli todella näyttävä, kun vain oli valittu oikeat korut, kengät ja laukku. Pikku hiljaa aloin kaupoissa katselemaan niitä ja katukuvassa huomasin kuinka katseeni kiinnittyi ihaniin maxeihin. Halusin sellaisen myös itselleni! 
Melkein jokaisessa kaupassa jossa kävin maxeja oli, mutta ne olivat outoja. En pitänyt niistä, joten ne jäivät kauppaan. Kuosit olivat outoja ja hintaa oli joissakin mekoissa todella paljon siihen nähden, mitä ne ovat. En halunnut maksaa "yhden kesän mekosta" 5kymppiä.
Kun alet alkoivat menin kaupunkimme kauppakeskukseen ja kävelin Onlyn ovesta sisään. Vannon, etten ikinä käy Onlyssä. Tai voin käydä, mutta IKINÄ en osta mitään. Minulla ei yhtäkään Onlyn vaatetta. Nyt tilanne kuitenkin muuttui. Pitkä maxi roikkui hengarissa ja minun oli pakko mennä sovittamaan sitä. Kokeilin, koko oli täydellinen ja mekko istui vieläkin täydellisemmin. Myyjä toi minulle erilaisia huiveja ja vöitä, kokeilimme niitä mekon kanssa. Ah, se oli ihana. Ensimmäisella kerralla en mekkoa mukaani ottanut, vaikka myyjäkin vakuuttelin sen olevan täydellinen. Meni viikko jos toinenkin ennen kuin uskalsin mennä kauppaan uudelleen. Kokeilin mekkoa jälleen ja se oli edelleen niin ihana, että otin sen kassalle mukaan. Tämä mekko ei ollut kuin n. 2kymmpiä eli hintakin oli hyvä. Olisitte taas nähneet sen hymyn määrää, kun minulla on Onlyn kassi kädessä ensimmäistä kertaa elämässäni. Ei se kassi, vaan sen sisältö.
Tässä mekko nyt vain päällä ei mitenkään asustettuna. Ihana mekko mielestäni!
Mekossa on tuollaiset itse säädettävät olkaimet. Ne saa myös tarpeen vaatiessa käännettyä sisälle niin, että mekko on olkaimeton. Jos käyttää mekon olkaimia tarvitsee silloin käyttää olkaimmettomia rintikoita, koska liivien olkaimet näyttävät mielestäni rumilta. 
Mekon kangas on ihanan kevyt ja ilmava, se on päällä todella mukavan. 


Olen niin onnellinen, että löysin oman yksilöni. 
Mekolle on varmasti käyttöä nyt etelässä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni.