sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Pahan päivän pelastukset

Tänään minulla on ollut hieman mieli maassa, en kyllä tiedä mistä se johtuu, mutta mitään en oikeen ole jaksanut tehdä. Ajatukset pyörivät milloin missäkin ja kaikki tuntuu jotenkin kauhean vaikealta. Luulen, että tämä kaikki kuitenkin johtuu ihmissuhteista- niiden saralla on tapahtunut vaikka ja mitä viime aikoina. Huolillani en kuitenkaan teitä vaivaa. Onneksi kaikki on ohi menevää ja tälläisinä "huonoina aikoina" saa itseään piristää. Luulen, että jokaisen naisen elämässä on välillä huolia ja mikä niihin onkaan parempi hoito, kuin suklaa ja kynsilakka. Itselläni tämä kaksikko toimii moiteettomasti! 
Siispä kauppaan hakemaan suklaata, Fazerin ehdottomasti (suklaataa pitäisi kyllä olla aina kaapissa varastossa) ja korkataan uusi kynsilakka, mikä piti jättää vaarastoon syksyksi. No, mitä vain, että mielentila nousisi.

Tämä on se toinen uutuus, jonka esittelin jonkin aikaa sitten. Diori Vernis 694 Forgrt Me Not. Ihana väri, mutta seuraava kerta jollon lakkaa laitan on luultavasti syksyllä. Kesällä tykkään enemmän kirkkaista väreistä. Ihana lakka kuitenkin! 
Fazerin Sininen ei kai esittelyä tarvitse... Hmmm!! 


Kyllä näillä mielentila nousee!


Huomenna on toivottavasti jo parempi mieli. :)
Toivottavasti muiden viikko loppui paremmissa merkeissä??!

2 kommenttia:

  1. Miesmurheita, vai? :-) Kaunis väri tuossa lakassa, mutta kuten sanoit, niin ehkä hieman syksyinen. Suklaa piristää aina,myös vanhemmillekin!

    VastaaPoista
  2. Niitäkin kyllä. Ja lakka on hieman syksyinen ja suklaa piristää naisen kuin naisen iästä riippuen ;)

    VastaaPoista

Kiitos, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni.