sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Onnellisena Hullareilta

Eilen kävimme perinteisesti Hulluilla Päivillä ystäväni kanssa. Ai, että miten onnellisena tulinkaan kotiin. Muutaman hyvän löydön tein, mutta enemmän se kuitenkin meni sinne herkkujen puolelle... :DD Ne kun ovat paheeni. Tästä sainkin idean, että pitäisin jonkilaisen herkkulakon, mutta en voi aloittaa sitä vielä huomenna, koska pitäähän kaikki eilen ostetut herkut saada ensiksi syötyä :DDD Joten odottelen nyt vielä hetken. 

No mutta asiaan!! Eilinen asuni olkaa hyvä!!
Mun mielestä rentoa, mutta tyylikästä. Täydellinen asu Hullareille!!
Nyt myös juuri Hullareita varten ostettu pochette pääsi ensimmäistä kertaa käyttöön. No ei sitä ihan hullareita varten ostettu, mutta yksi syy kuitenkin... ;DDD Kätevää, kun kädet ovat vapaina ja voit kerätä niihin niin monta keltaista kassia kun vain haluat. Kyllä niitä taas eilen tuli muutama kerättyä.

Herkkujen lisäksi tein yhden aivan mahtavan löydön, mistä olen suunnattoman iloinen. Voiko materiasta oikeastaan ollaakaan näin iloinen...???? Tai saako???
Peakin collarit olin merkannu kollaasiinkin, jonka julkaisin muutama päivä sitten ja sanoin, että aijon ne tilata ne netistä. No keskiviikko aamuna olin jo ennen kahdeksaa netissä kärkkymässä collareita itselleni, mutta ennen kuin sivu oli latautunut kaikesta ihmismäärästä omat verkkarini olivat jo hävinneet jollekin toiselle onnelliselle. Silloin keskiviikko en siis omia verkkareita saanut. Eilen menin kuitekin ihan mielenkiinnosta katsomaan urheiluosaston alennuksia ja siinä Peakin-osastolla näin YHDET(!!!!!) mustat collarit. Otin ne käteeni, ne näyttivät kovin pieniltä ajattelin, että peli on nyt lopullisesti menetetty. No katsoin kuitenkin kokolapun ja mun onnekseni se siinä luki S!!!! Ette arvaakkaan miten onnelinen oli!!!! 
Keskiviikkona myyntiin tulleet verkkarit ja vielä lauantaina löysin yhdet omaa kokoani. Kerrankin mulla oli onni matkassa!! Nyt oon oikeesti tosi tosi ONNELLINEN!!! Juuri ne mitä halusinkin!! :)


Siinä ne ovat!!! :)

Onnellinen Ms. N. kuittaa nyt ja lähtee kohti BodyPumppia. 
Mukavaa syksyistä sunnuntaita jokaiselle ihanalle lukijalle!! :)

2 kommenttia:

 1. Tosi kivan näköinen asukokonaisuus!(: Tuo laukku on ihana, sopii hyvin trenssiin.
  WOW mikä tuuri!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!! :)Laukku on minusta aivan ihana ja se on kuin tehty trenssin kaveriksi :) Ja tällä kertaa minulla todellakin oli hyvä tuuri :DD

   Poista

Kiitos, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni.