sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Taidetta ja asua

Helsingin Ateneumissa on vielä viikon verran (ensi sunnuntaihin 14.10 asti) näytillä Helene Schhejrfbeckin maalauksia. Äitini oli pyytänyt minua mukaansa jo monen monta viikkoa, mutta aina on ollut muita kiireitä. Eilen kuitenkin saimme aikaiseksi lähteä kohti Helsingisä. 
Näyttely on ollu todella suosittu ja vielä eilenkin joudumme jonottamaan hieman alla puoli tuntia. Emme siis olleet ainoat jotka näyttelyn halusivat nähdä ;) Näyttely oli kyllä jokaisen jonotetun minuutin arvoinen! Itse hämmästyin kuinka paljon yksi ihminen on 83 elinvuoden aikana ehtinyt maalaamaan. Maalauksia oli monessa eri salissa ja jokainen niistä oli todella upea, luonnokset mukaan lukien. 

Näyttelyssä ei saanut kuvata, joten kuvia maalauksista ei ole. Suosittelen kuitenki- jos aikaa vielä ensi viikolla löytyy menemään katsomaan tämän näyttelyn. Taiteilijan 150 juhlavuosi ja kaikki teokset kerättynä saman katon alle. Suosittelen lämpimästi!!!


Lisätietoa voit lukea täältä.


Jottei tämä postaus olisi niin tylsä ajattelin laittaa vielä loppuun eilisen asuni. Koska kuvaajani ei ollut mukana on asu kuvattu kivasti Stockan sovituskopissa. Hope you like!! :)


Kiva tuo tarra hihassa.... :DDKassistani pilkistävä keltainen kataloogi on itse asiassa syy siihen miksi Stockalle oikeastaan menin. No, jätän kuitenkin sen asian nyt tässä postauksessa esittelemättä ja kerron sen teille seuraavassa jutussa... ;) 

Tuo asu on  mielestäni tosi kiva!! Tykkään noista pöksyistä ihan hirveen paljon!! Ja ne ei löysty, se vasta onkin ihanaa! Ilman tuota ihanaa karvaliiviä en tietäisi miten selviäisin syksystä. Ahh, ihanaa, kertakaikkiaan. :)

Tämä päivä on mennyt sohvalla maaten. Jumittauduin katsomaan Solsidania ja sen parissa meni hetki jos toinenkin. Kyllä ruotsalaiset osaavat, ei voi muuta sanoa :DD Nyt kuitenkin voisin ryhdistäytyä ja lähteä liikkumaan. 

Oikeen ihanaa syksyistä sunnuntaita kaikille!!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni.