keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

New York - Ruoka

Palataan taas hetkeksi New Yorkin matkaani ja tällä kertaa ruokiin. Varoitan jo etukäteen, että jos pääsette tämän postauksen loppuun asti kuola valuu molemmista suupielistä, sen verran hyvää se jenkkien ruoka oli ;)
Tässä postauksessa mainitsen muutaman erinomaisen ruokapaikan, tai ehkä lähinnä hampurilaispaikan, koska hampurilaisia tuli kahden viikon aikana syötyä aikas monta.

Five Guys on ravintola, jossa panostetaan annokseen eikä ravintolan ulkönäköön. Tarkoitus on, että tilaat hampurilaisen, johon saat kaikki täytteen päättää ihan itse, se tehdään ja pakataan folioon. Chipotle oli mielestäni yksi parhaimmista ravintoloista ja sitä kaipaan tällä hetkellä todella paljon. Tarjolla on salaattia, tortilloja ja bowli. Täytteet saa Chipotlessakin valita itse.

Chipotlen tortilla.

Ja bowli.

Sitten se meille suomalaisille tuttu ja turvallinen McDonald´s. Ja kun jenkeissä oltiin mun oli ihan pakko päästä alkuperäiseen mäkkäriin. 


Shake Shack osoittautui myös todella hyväksi pikaruokaravintolaksi. Sieltäkin sai hampurilaisia, sekä hot dogeja.


Sitten ehkä paras jenkeissä syömäni hampurilainen. New York- niminen Jackson's Holessa. Nam!


Toiseksi viimeisenä päivänä aito ja alukperäinen Hot Dog Nathan´s:ilta. Täytyy kyllä myöntää, että voitti Ikean hot dogin kuusi nolla.


Tässä taisikin olla kaikki oikeat ruoat. Mä kävin itse paljon pikaruokapaikoissa ja söin aika paljon hampurilaisi, kuten huomaatte. Pääti jo ennen matkaa, että kerran nyt ollaan jenkeissä saan syödä hampurilaisia juuri niin paljon kun vain itse jaksan, ja kyllä niitä tulikin syötyä. Suomessa kierrän hampurilaispaikat kaukaa ja en voi ymmärtää niitä ihmisiä, jotka elättävät itsenä hampurilaisilla. Nyt olin yksi niistä elättäjistä!
Kävin myös muutaman kerran syömässä afganilaista, sekä meksikolaista, mutta tähän halusin nyt vain laittaa ne aidot jenkki ruoat.

Sitten herkkuja. Ensimmäisenä Magnolia Bakeryn kuuluista cupcaket. Kuuluisat siis Sex and the Citystä. Ja kyllä ne olivatkin sen hehkuttamisen arvoiset, todella maukkaita!


Frozen jogurttia tuli syötyä muutaman kerran sitten kun sen älysin, että "hei täältähän saan frozen jogurttia". Makuja on tarjolla  todella paljon, mutta itse pysyttäydyin ihan siinä tavallisessa. Lisukkeiksi valitisin aika usein mansikoita, mustikoita ja suklaahippuja.


Ja tämä seuraava juttu ei varmasti esittelyjä kaipaa: Starbucksin kahvit!Sitten jenkkien ikioma herkku: Amerikkalaiset pannukakut. Nämä olivat niin hyviä, että oli pakko tuoda jauhoja ja siirappia ihan kotiin asti. Nyt odottelen, koska niitä saisi!


Kyllä mä välillä terveellisestiki söin. New Yorkissa oli paljon kojuja tien varsilla, josta ihmiset ostivat hedelmiä kotiinsa. Ja pitihän munkin!


Dunkin Donutsilta jääteetä ja ihania donitseja.


Bageleita aamiaiseksi tuorejuuston kanssa.


Viimeinen ateriani jenkeissä, lentokentällä Starbucks ja pretzel.


Tälläinen kahden viikon ruokavaljo. Hampurilaisia, ranskiksia, Starbucksia ja frozen jogurttia. Aika karua, mutta kyllä niillä pärjäsi!

Kuinka monella kuola valuu?
Täällä ilmottautuu yksi... :D

Entä oliko muille jenkeissä matkanneille tuttuja paikkoja?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni.