sunnuntai 11. elokuuta 2013

Jotakin pientä IKEAsta

Mulla on menossa aivan valtava sisustuskriisi!
En tiedä johtuuko se tulevasta syksystä vai kaikkea ihanaa pullollaan olevista kaupoista, mutta kriisi minulla on menossa päällä.
Inspiraatiota on aivan kamalasti, mutta tuntuu, että aikaa taas ei ollenkaan. Tiedän jo melkein kaiken mitä haluaisn kotona tehdä, mutta nyt pitäisi vaan saada aikaiseksi.

Vierailin IKEAn sivuilla ja se helpotti. Sain tehtyä listaa siitä kaikesta, mitä haluaisin/tarvitsisin.Vaateräkki olisi ihan ehdoton. Tämä IKEAn versio on mielestäni hyvin yksinkertainen ja sellaisen juuri haluaisinkin. Tämä olisi hieman edullisempi vaihtoehto tälle naulakolle. Ja toisaalta miksi laittaa paljon rahaa yhteen naulakkoon, josta en ole aivan varma onko se enää hyvä seuraan kriisin iskiessä.
Valkoiset Ikean henkarit ovat ehdottomia ykkösiä. Klassinen valkoinen ei petä koskaan ja henkareita tarvitsee aina.
Jos meinaan sisustustani uusia uudet säilytyslaatikot ovat ehdottoman tärkeitä. Valkoisia minulla on tällä hetkellä, mutta vaatekaappiin kirkaat voisivat olla hyvät, jotta laatikoiden sisuksen näkisi helposti.
Yöpöydälleni tarvitsin uuden valaisimen. Tämä yksilö ei ole ihan se mitä olin aiemmin katsonut, se on ilmeisesti lopetettu ja tämä olisi hyvin lähellä sitä, jonka olisin halunnut. Idea on aivan sama, mutta väri hieman eri.
Kuvassa näkyvät tikkaat ovat hyllykkö kylypuhuoneeseen, mutta itse haluaisin samalla idealla olevat sisustustikkaat tai juurikin tuollaisen hyllykön hieman matalampana ja isommilla tasoilla. Yhdessä blogissa näin kivan idean, jossa tuollaista hyllykköä oli käytetty yöpöytänä. Se oli minusta todella hauska ja samalla hieman erikoisempi idea!
Isojen säilytyslaatikoiden lisäksi tarvitsin myös pienempiä säilytyslaatikoita tai/ja purkkeja. Ja mikä olisikaan parempi vaihtoehto kuin Ikean God Morgon- sarjan erikokoiset yksinkertaiset purnukat.
Muutaman pienen naulakon tarvitsisin myös seinille lisää. Kuvan naulakoissa väri on juuri oikea, mutta haluaisin ehkä jotakin hieman sirompaa.
Uudet valkoiset lakanat olisivat myös kova sana, mutta jos en muita omaa mieltäni mielyttäviä löydä niin Ikeasta ainakin saa.

Tälläinen lista! Kaikkea pientä kivaa. Nyt pitäisi vain alkaa miettimään, koska olisi ensinäkin aikaa pienelle retkelle Ikeaan ja sitten toiseksi, koska ehdin kaikki unelmani toteuttamaan.
Onneksi nyt syksyn tullen arki rauhoittuu hieman tasaisemmaksi ja töissäkin saan säännöllisiä viikoja. 
Ja syksy- mikä ihana syy laittaa koti kuntoon ja viettää siellä paljon aikaa!

2 kommenttia:

  1. Oi mikä ihana blogi täältä löytykään, klikkasin itseni lukijaksi. Ja nyt jääkin lukemaan aikaisempia postauksia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten ihana kuulla! Suuri kiitos kaunis Elisabete!! <3 Ja tervetuloa mukaan! :)

      Poista

Kiitos, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni.