tiistai 6. elokuuta 2013

New York - Shoppailu

Vielä viimeinen (ainakin näillä näkymin) postaus koskien New Yorkia. Jätin omasta mielestäni parhaan palat viimeiseksi eli shoppailut.




Neule ja bleiseri molemmat Uniqlo


Valkoiset shortsit ja yöshortsti molemmat Gap 


Paitoja Ralph Laurenilta 


Neuleita ja paitoja Tommy Hilfiger 


T-paita, urheilushortsit ja muutama pieni kosmetiikka juttu Victoria´s Secretiltä


Paita ja korut Forever 21


Mustat ballerinat Zara


Nyki krääsää teiltä tuntemattomilta 


New York muki Starbucksista

Sellaisia ostoksia. Tässä eivät olleet aivan kaikki, vaatteet lähinnä, eikä myöskään tuliaisia, joita toin aika paljon. 
Sain tuolta reissuilta shoppailtua aika hyvin vaatteita syksyksi ja ainostaan farkut olivat sellaiset, jotka jäivät hankkimatta, mutta nyt sekin asia on korjattu ;).

Ralp Lauren ja Hilfiger vaatteet ostin todella edullisesti outlet kylästä, jossa kävin. Tanger Outlet- niminen paikka oli hyvin paljon enemmän mitä ikinä osasinkaan kuvitella. Siellä oli todella hyvät merkkivalikoimat ja muutenkin tuotteista oli hyvät valikoimat. 
Kun matkustaa jenkkeihin on outlet kylä mielestäni ehdoton vierailu paikka.

Itse kävin eniten shoppailemassa Time Square:n lähellä olevalla toisella aukiolla, Harald Square:illa. Siellä sijaitsee jättimäinen Macy´s ja melkein samankokoinen Victoria´s Secret. Aukiolla on myös Uniqlo, Forever21, Levis, Zara, jne. Paljon valikoimaa ja paljon ihmisä!
Macy´s:illa kävin muutaman kerran, mutta molemmat visiitit jäivät todella lyhyiks. Vaikka olen aikamoinen shoppailija, Macy´s:illä jopa minulla meni hermo. Se on oikeasti todella valtava paikka! Ei sitä ihan turhaan maailman suurimmaksi tavarataloksi sanota. 

Broadway oli paikka, jonne eksyin ihan vahingossa. Sielläkin oli hyvät valikoimat.
Molemmissa paikoissa, Haraldilla ja Broadwaylla on aika samat valkoimat liikkeiden suhteen. Broadwaylla oli tosin ihmisiä paljon enemmän verratuna Harald Squariin.

Viidennellä avenuellakin oli hyvät valikoimat, tai oikeastaan siellä oli niin paljon valikoimaa, että suurin osa niistä jäi vain unelmiksi. Sieltä löytyi kaikki merkit, mm. Louis Vuitton, Gucci, Prada, Tiffany, siis ihan oikeasti KAIKKI!

Muitakin paikkoja varmasti on, mutta nämä olivat sellaiset joissa itse halusin käydä ja jotka olivat hyvin matkojeni varrella. 
Outlet kylä oli kyllä ihan ehdoton ykkönen mitä jenkkeihin tulee. Merkkivaatteitta varmaan  yli puolet halvemmalla mitä meillä Suomessa. Outlet kylään olin kyllä tosi tyytyväinen ja iloinen sen jälkeen!

Sellaista Nyki shoppailua! Mitäs sanotte saaliistani?

6 kommenttia:

  1. Oih mikä saalis! Alkaa ihan itseänikin innostamaan tuo New York :D Olisi kyllä niin ihanaa, jos palatessa olisi tuollainen kasa ihania uusia ostoksia lattialla... <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ine kommentistasi! Saalis kylläkin oli aikamoinen, mutta minkäs teet kun on armoton shoppailija :D
      On kyllä ihanaa, kun on niin paljon uusia juttuja, mutta säilytystila alkaa käymään pieneksi.

      Poista
  2. No ohho, ompas siinä vaatetta! Paljon kaikkea kivaa :)

    ♥ jenninvuodatus.blogspot.fi

    VastaaPoista
  3. Voi mikä ihana shoppailusaalis! Voi kun pääsisikin noihin outletteihin shoppailemaan, sieltä olisi kiva haalia halvalla neuleita ja kauluspaitoja..:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana lili, kiitos! :)
      Olihan tuo saalis aikamoinen ja vaikka vaatteita olen käyttänyt vasta muutamia kertoja uusi reissu outlettiin olisi kova sana! Ahh... <3 ;)

      Poista

Kiitos, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni.