lauantai 17. elokuuta 2013

Sneakers

Tänään on ollut hyvä lauantai sateesta huolimatta!
Olen hoitanut muutamia työasioita, mutta loppupäivästä sain pitää ansaittua vapaata. Kävin kaupoilla taas pienen tauon jälkeen ja heti matkaani tarttui jotain. Jotain, mitä olen haaveillut tosi kauan aikaa. 
Saanko esitellä uudet Nike- perheeni jäsenet?!?


Sieltä ne kurkistaa ;)

Siinä ne ovat!
Uudet ihanat Nike Free 5.0 plussat.

Olin ajatellut, että ottaisin itselleni värikäät Freet, mutta päädyin kuitenkin neutraalin väriin, koska ajattelin että tämä väri olisi käytännölisempi.

Uusille juoksukengille ei nyt ollut tarvetta, mutta koska kengät olivat hyvässä alessa oli ne minun pakko ottaa. Ajattelin, että käytän näitä kenkiä sellaisina vapaa-ajan kenkinä. Kenkinä, jotka voi pukea esim. trenssin ja farkkujen kanssa. 
Selailin Pinterestiä ja inspiroiduin muutamasta asusta sneakersien kanssa.

#streetstyle #fashion #womenswear #nike #sneakers #outfit #fashionweek

New outfit post on www.stylingpot.be Wearing : Hema tshirt, Asos statement necklace, Pull and Bear striped trousers, Nike run free sneakers Outfit, Style, Fashion, OOTD, blogger

Jacket/Chaqueta: Style by Marina, Pants/Pantalones: H (Similar), Bag/Bolso: Balenciaga, Top: Zara, Sneakers/Zapatos: Nike (image: fashionvibe)
Kuvat:Pinterest

En malttaisi odottaa, että voisin pukea nämä jonkin rennon asun kanssa. No, huomenna on sunnuntai ja se olisikin hyvä syy pukeutua rennosti snearkersien kanssa.

Mitäs tykkäätte?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni.