tiistai 29. marraskuuta 2011

Yksi lempiasuistani

Tässä teille tämän päivän asua hieman erillaisena kuin yleensä:Tälläinen asu minulla oli tänään päälläni. Kun ei vaan yksinkertaisesti keksi mitään muuta päälle farkut ja valkoinen paita pelastavat aina. Tähän minä siis tänä aamuna turvauduin. Kaulaani kietaisin beigen ison huivin ja koska aamulla oli pakkasta jalkaani laitoin uudet Ugg:it. Kello toiseen ranteeseen ja toiseen käsikoru- niin helppoa, mutta niin näyttävää. Joksen sanoisi, että täydellistä!!!! :D Valkoinen paita (t-paita tai pitkähihainen) ja farkkut ovat mielestäni maailaman paras yhdistelmä. Ja mielestäni jokaiselta pitäisi löytyä molemmat vaatekaapistaan.


Ihanaa viikkoa kaikille!!


kuvat: polyvore

4 kommenttia:

 1. :D kyllä täältä ainakin löytyy valkoinen paita ja farkut!!! Uggeja ei ole, koska mielestäni niissä maksaa merkki enemmän kuin itse kengät, ja se on asia, jota yritän aina välttää! Kivat sukat neuloit tuolla edellisissä postauksessa :) Voisinkin lähettää sinulle haasteen?

  VastaaPoista
 2. Hienoa ja kiitos taas kommentistasi!!! :D
  Minulla on ollu Ugg:it nyt kaksi talvea ja ne kyllä ovat maksaneet itsensä takaisin jo monta kertaa, mutta kaikista merkkituotteista ei voi samaa sanoa. :)
  Ja haasteet ovat aina tervetulleita! :D

  VastaaPoista
 3. HAASTE
  1.Miksi perustit blogin?
  2.Mainitse pari blogia jota aktiivisesti seuraat?
  3.Mikä ystävän arkinen teko tekee sinut iloiseksi?
  4.Mitä arkista asiaa vihaat/mikä ärsyttää?
  5.Mikä on lempiruokasi?
  6.Paras immeinen päällä maan?
  + blogikohtainen kysmys: Mikä imagosi on koulussa (/töissä, tekstistäsi päätellen koulussa)?

  --- lähetä haaste kahdelle eteenpäin ---

  Siinä se haaste, vähän outohko ainakin mielestäni, taitaa olla ikivanha!! Ja juu, tuo on kyllä totta että joissan merkeissä myös laatu on kestävä, mutta sitten on taas niitä merkki maksaa-tuotteita (mm. peak performance, tavallinen huppari kalliilla hinnalla).
  Mitä mieltä olet muuten esim. Agatha Ruiz de la prada:n vaatteista, iskeekö silmään edes lapsen mielessä? Hauskoja, mutta itselleni en laittaisi!! :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos haastesta! Yritän tehdä vastauksen mahd. nopeasti. :)
  Itse täytyy kyllä tunnstustautua, että olen jäänyt totaalisesti Peakin huppareihin koukkuun, vaikka nekin ovat aika hintavia.
  Agatha Ruiz de la prada:n vaatteet isekvät juuri ja juuri lapsellisessa mielessä, mutta itselleni niitä en laittaisi. :D

  VastaaPoista

Kiitos, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni.