keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Jouluksi muualle

Näin aluksi hyvää joulukuun 1. päivää kaikille!! Ulkona tosin ei joulukuulta näytä (ainakaan meillä päin), mutta ehkä se tunnelma ratkaisee. Ja avasin myös ensimmäisen luukun kalenteristani ja ai miten hyvää suklaata sieltä tulikaan!!!

Olen teille jo monta kertaa sanonut, että lähden jouluksi pois, mutta en ole sen enempää kertonut että minne päin koneen nokka suuntaa. Täänään on 21 päivää kun lähden auringon lämpöön. Tässä vähän kuvia matkakohteestani, näin vinkiksi jos vaikka sattusitte arvaamaan:

Saatoit arvata, että Thaimaa, mutta se arvaus meni mieleen, valitettavasti. :)  Lähden Thaimaan naapurivaltioon Malesiaan ja Malesian saarelle Langkawille. Selitykseni ovat huonot joten tässä kartta:


Nyt ehkä älysit paremmin. Ainakin toivottavasti!!! :D
(Minulla ei ole nyt mitään fakta-tietoa antaa, mutta jos kiinnostaa niin voit Googlailla.)

Lähden siis päivää ennen joluaattoa ja palaan uudeksia vuodeksi, joten olen reissussa vain viikon. Toivotaan, että siinä ajassa ehtii rentoutua kunnolla ja samaan vähän väriäkin tähän viti valkoiseen ihoon.

Joten nyt siis jo varotuksen sanana, jouluna tämä blogi on lomalla!! Mutta heti reissun jälkeen palaan takaisin monilla ihanilla kuvilla ja yritän saada myös asuja tänne teille nähtäväksi.

Matkakuumeeni vain kasvaa näitä kuvia katsellessa, mutta onneksi ei ole enää kauaa, kun suntaan Helsinki-Vantaalle.

Ihanaa alkanutta joulukuuta kaikille!
Enää yksi päivä ja sitten onkin taas jo viikonloppu! Koittakaa jaksaa!! :D


kaikki kuvat: aurinkomatkat

5 kommenttia:

 1. Minullekin kyllä kelpaisi kunnon aurinkoloma tai joku loma ylipäätään!! Ensi kesänä sitten! :) En malta odottaa reissukuvia! :) Toivotan jo näin vähän varhain ihanaa lomaa! :)

  VastaaPoista
 2. Oii, kuinka ihanan näköistä! Mutta herranjestas, kauanko matkaaminen sinne kestää!?
  Sitten vaan sukeltamaan meriveteen ja viidakkoon päiväunille! Varo meduusoja ja hyttysiä!! Itse kävin pari talvea sitten Guardalavacassa, siellä oli ihanaa, mutta aika-ajoittain paljon hyttysiä :( Toivotaan että tuolla Langkawillessä ei olisi ja saisit kivan loman! Ja ihaninta siellä oli se oikeasti kirkas meri!
  Iloa ja ymmärrystä!!

  VastaaPoista
 3. Elle-Marie:
  Kiitos kommentistasi ja lomat ovat aina tervetulleita!! :D Ja täytyy kyllä sanoa, että halusin itsekkin nähä jo niitä ihania kuvia, mutta kohta sitten...

  Rosa:
  Kuvat ovat kyllä kieltämättä upeita, saa nähdä saanko itse tuollasia kuvia otettua!!! :)
  Matka kestää sellaisen 10½ tuntia, mutta koneeseen on varattu sellaiset "luksuspenkit", joten se helpottaa matkantekoa suuresti! :D
  Toivotaan, että vältyn hyttysiltä ja meduusoilta. Sinunkin matkakohteesikin kuulosti ihanalta, hyttysistä huolimatta.
  Odotan matkaa jo innolla!! :D

  VastaaPoista
 4. Hienoa!! Oletko kielinaisia?

  VastaaPoista
 5. Täytyy sanoa, että mikään maailman paras kielillä puhuja en ole, mutta aina on tullut pärjättyä. :)

  VastaaPoista

Kiitos, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni.