perjantai 27. tammikuuta 2012

Uutta ranteessa

No niin tässä teille nyt kunnollinenpostaus pitkästä aikaa! :D

Kuten jo Avautumista (?)- postauksessa sanoinki vietin syntymäpäivää tasan viikko sitten perjantaina. Tänä vuonna lahjatoiveena oli uusi kello josta olen teillekin jo kertonut. Kävimme katsomassa tarjontaa ja Gantilla oli sellainen kello joka kelpasi minulle. Olen todella tarkka siitä millaisia asusteita käytän ja tämä jonka sitten valitsin oli kiva ja näyttävä. Minusta kellossa pitää olla sitä jotain ja tässä sitä oli.
Tuollainen ihanuus nyt sitten kättäni koristaa. :)

Kellossa on nyt muovinen ranneke, mutta tilasimme siihen metallisen, jonka voi sitten vaihtaa jonkun ajan päästä. Näin saan tavallaan kaksi aivan eri kelloa.

Kellotaulu on simpukan sisäosaa, joka tekee siitä helmiäisen. Kellon ulkoreunaa koristaa Swarovski kristallit. Kellossa on myös ajanotto, sekä päivämäärä.
En tiedä miten hyvin kyseiset seikat näkyvät kuvissa, mutta toivottavasti niistä saa nyt jotain irti.

Laitan teille lisää kuvia kunhan toinen ranneke vain saapuisi. :))

Mutta oikeen hyvää perjantai-iltaa ja viikonloppua teille kaikille!

3 kommenttia:

 1. miksi ihmeessä metallinen ranneke? mun mielestä se on huonoin mahdollinen vaihtoehto :) anteeksi nyt vaan ku puhun näin suoraa. mut oisit nyt ennemmin vaikka nahkasen hihnan tilannu? :P

  VastaaPoista
 2. hei muistanko ihan väärin että sulla ois joskus ollu semmonen valkonen tommyn kelloki? sitä ois mukava taas jossain päivityksessä nähä :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommenteistasi Anonyymi!
  Olin etsinyt kelloa jossa olisi metallinen ranneke, mutta sellaista joka minun silmääni olisi mielyttänyt ei vain löytynyt. Joten päädyimme tälläiseen vaihtoehtoon. Ja kyllä minulla on Tommyn kello, jossa sitten on nahkainen ranneke. Eli nyt minulla on kelloja rannekkeineen joka lähtöön ;) Yritän saada sen johonkin postaukseen mukaan. :)

  VastaaPoista

Kiitos, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni.