tiistai 27. maaliskuuta 2012

Kevät tänne, heti!!!

Haluaisin jo niin kovasti että olisi kevät! Tänäänkin poikkesin H&M:n nettisivuilla katselemassa ihania kevätvaatteitta. Kaikki ne ihanat värit ja mallit vievät minut kerta toisen jälkeen mukanaan. Olisi ihana laittaa vaaleita vaatteitta päälle, astua pehmoisiin, hyvin istuviin balleriinoihin ja laittaa tyylikkäät aurinkolasit päähän. Joten siis kevättä odotellessa! :)
Tein taas kollaaseja H&M:n ihanista vaatteista. Näitä samoja vaatteitta on kyllä jo nähty täällä ennenkin.
Ihania yläosia!
Tuo hihaton missä minulla nyt on kaikki värit on niin ihana, etten vain yksinkertisesti osannut päättää mikä väri olisi ollut kaikkein kivoin.
Kevääksi siis pitäisi hankkia neuleita, puseroita, hihattomia ja tietenki se bleiseri. En vain osaa päättää haluanko beigen, mustan vai tummansinisen. Ehkä pitää ostaa yksi jokaista väriä. :D
Kevääksi tarvitsisin myös takin, koska vanhani on jo parhaat päivänsä nähnyt. Täksi kevääksi olen ajatellut ostaa trennsin, beigenä.


Alaosissakin mennään minulle tyypillisellä linjalla eli siis yksinkertaisuudella.
Tyköistuvat housut ovat minusta ihania ja niitä pitää hankkia lisää, monessa ei värissä.
 Nuo pinkit housut ovat kerrassaan ihanat! Yleensä (kuten kollaaseista näkyy) minulla ei ole mitään kovin värikästä ja olen itsekkin aivan ihmeissäni miten nuo housut tähän kollaasiin päätyivät. En kyllä tiedä osaisinko pukea niitä mitenkään kivasti ja lähtisinkö pinkit housut jalassa kotiovea pidemmälle. :D
Sitten nuo ihanat A-linjaiset hameet.
Ne käyvät hyvin myös arkeen. Tuo tummansininen hame pinkillä nauhalla on sekin kerrassan ihana. Niin ihanan yksinkertainen, mutta silti siinä on sitä jotain. Hame on oikein oivallinen shoppailupäivän vaate.
Itse kuitenki olen vannoutunut kynähame tyttö ja niitä haluan ehdottomasti lisää vaatekaappiini. Mutta A-linjaiset hameet tuovat kivasti vaihtelua ja ne eivät olekkan pois suljettuja hankintalistalta. Joten siis kynä- ja A-linjaisia hameita lisää! :)

Tässä oli taas vähän listaa mitä siis kevääksi tarvitsen. Kollaaseista taas näki hyvin nämä minun "lempivärini" eli siis beige, valkoinen ja tummansininen. Niin ihania värejä kaikki ja todella helppoja yhdistellä keskenään.
Olen tehnyt aiemminkin samanlaisia H&M:n kollaaseja, samoista tuotteista, mutta kun ne kevätvaatteet vaan yksinkertaisesti ovat ihania niin ihania.
Jos tällä tavalla saisin sen kevään nopeammin! :DD

Oikeen hyvää tiistai-iltaa kaikille!
Enään kolme päivää viikonloppuun. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni.