lauantai 24. maaliskuuta 2012

With Converse

Innostuin tekemään asukokonaisuuksia Conversejen ymärille ja tälläisiä niistä tuli:

Untitled #6

Vaaleat farkut ja valkoiset Conversit ovat minusta täydellinen yhdistelmä. Samalla linjalla jatketaan yläosan suhteen, sillä paidaksi valitsisin valkoisen t-paidan/topin tai löysähkön neuleen. Raitapaitakin sopisi asuun hyvin! Muutamat korut ja asu on valmis. Ja vielä laukuksi jokin iso ja tilava, minun tapauksessani LV.
Minusta täydellinen asu silloin kun jaksa pahemmin miettiä, mitä sieltä vaatekaapistaan oikeen laittaisi päälle. Mielestäni tennarit vain yksinkertaisesti kruunaavat asun!! Ja ne ovat aina muodikkaat laitoit niiden kanssa mitä tahansa.
Untitled #7

Toinen asu on sitten vähän "siistimpi". Tässä asussa voisi esim. lähteä leffaan tai kaupunkille.
Mustat farkut tai kesällä caprit. Vähän hienompi toppi ja värikäs bleiseri. Tuo punainen bleiseri sopii hyvin Conversejen punaiseen raitaan. :D En kyllä tiedä olisiko minusta itsestä lähtemään pinkki bleiseri päällä kaupungille, mutta se näytää niin kivalta että oli pakko ottaa mukaan kollaasiin. No sitten, laukuksi jokin pieni, esim. clutch. Tähänkin asuun muutama näyttävä koru, nyt ehkä kullan värisiä ja sitten se olisi valmis. Mielestäni asu on siisti, mutta Conversit tekevät siitä omalla tavaallaan rennon. "Siistin rento".
En kyllä ole varma lähtisinkö itse tässä kyseisessä asussa minnekkään, ehkä jos vähän muokkaisi niin sitten kyllä.

Mutta tälläiset asut nyt sitten sain värkättyä Conversejen kaveriksi. Niin kuin jo aikaisemmin sanoin: Conversit ovat aina muodikkaat laitoit niiden kanssa mitä vain!

Joten siis päivän sana oli: Conversit!

Nyt odotan innolla milloin saan omania ja saan alkaa rakentamaan asuja. :)

Hyvää lauantai-iltaa kaikille!

Kuvat: polyvore

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni.