sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Ihanat ostokset

Eilen kävin siis nopeasti pyörähtämässä Jumbossa ja ai, että miten iloinen olenkaan. Kannatti lähteä, vaikka aluksi ajattelin etten tule löytämään mitään niin ihan turha edes lähteä. Listallani on ollut jonkin aikaa kolme asiaa: juoksuvaatteita, jotkut uudet housut ja nyt kevääksi uusi takki. Ja siis kerranki löysin kaiken etsimäni. Yleensä on aina niin, että kun jotain lähtee etsimään sitä varmasti ei tule löytämään. Eilen kuitenkin rikoin kaavan ja tässä ostokseni.Stadiumissa oli hyvässä tarjouksessa juoksuvaatteitta. Juoksutrikoot- ja takin sai pakettihintaan todella edullisesti. Olisin ottanut toisen värisen takin, mutta valitettavasti minun kokoni olivat loppuneet.
Viime viikolla kun sanoin avanneeni juoksukauden olin ostanut juokustrikoot, mutta lenkin jälkeen huomasin, että niissä oli kaksi reikää joten kävin palauttamassa ne. No mutta nyt minulla on uudet ja ajattelin käydä kokeilemassa niitä nyt illalla, mutta en sitten ehtinyt.Mukaan lähti vielä juokuspaita, joka oli tosi tosi halpa. Vain 4,90 kun oikea hinta oli 27,90. Oli pakko ottaa! :D


Sitte Zarasta aivan ihanat tummansiniset housut joita olen etsinyt jo monesta paikasta. Zara on vähän sellainen kauppa, että välillä löytää kaikkea kivaa ja tosi paljon, mutta sitten välillä on pakko lähteä kädet tyhjinä takaisin. Tällä kertaa onnekseni sain lähteä kaupasta ihana sininen paperikassi kädessä.
Sitten ehkä se kaikkein ihanin ostos! Trenssi Stockmannilta. Olin jo luovuttanut takin suhteen, mutta onneksi menin vielä Stockalle ja löysin tämän ihanuuden. Siis ihan perus beige trenssi, puoliväliin reiteä. Tykkään todella paljon! :)

Yritän saada teille jossain vaiheessa asua näiden uusien juttujen ympärille kunhan vain kerkeän. Ja nyt voitte huokaista helpotuksesta; EN AIJO YHDISTÄÄ JUOKUSTRIKOITA TRENSSIIN! :DDD

Voi, että voittekko kuvittella miten iloinen olin eilen kun pääsin kotiin näiden kaikkien ihanuuksien kanssa?! Sitä onnen määrää ei vain voi sanoin kuvailla. :)

Hyvää sunnuntai-illan jatkoa jokaiselle! Ja Hyvää Vappua!  :)

P.S. Palailen taas huomenna!

2 kommenttia:

  1. oioioi ihania nuo kaikki, varsinkin trenssi :D oon itsekkin yrittänyt löytää saman tapaista, mutta vielä ei ole onni potkaissut, ehkä kannattaisi käydä katsomassa stockmannilta...muuten tosi kiva blogi, taidanpa jäädä lueskelemaan :)

    vivantvivi.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Kiitos, trenssi todellakin on ihana! Etsiminen palkitaan aina, joten onnea matkaan. :) Ja tervetuloa seuraamaan. Kiva saadaa uusia lukijoita. :)

    VastaaPoista

Kiitos, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni.