keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Asua ja kevättä

Ihanan aurinko on lämmittänyt meitä jo monena päivänä. Lämpömittari on noussut yli 15 asteeseen, ainakin täällä meillä päin. Itselläni on vielä ollut hieman paksumpi syystakki, mutta huomenna jos sää jatkuu sama voisin ottaa mukaan kevättakkini. Tosin uudelle takille olisi käyttö ja viikonloppuna olisikin tarkoitus käydä katselemassa uutta vanhan tilalle.

Tänään ehdin kuvailla teille asua pitkästä aikaa.

Tänään päällä oli uusi Lindexin Holly & Whyte mallistoon kuuluva raitapaita. Paita on ollut minulla jo jonkin aikaa, mutta olen aivan unohtanut esitellä sen teille ja nyt vasta sille tuli käyttöä. Paidassa on ihanat värit, mutta olen koko päivän ollut ihmeissäni, että minulla on niin värikäkästä päällä. Siis henkilöllä joka rakastaa kaikkia neutraaleja värejä. Tämä paita on siis "kesäpaita" ja niin päätikinkin kun sen ostin. Tykkään! ;)

Asusteina oli vain kello ja sormus. Ja tietenkin kynsilakka kynsissä. Ihanasta aurinkonpaisteesta johtuen sain aamulla ottaa mukaani aurinkolasit, joten nekin olivat asuste. Kai?
Tälläistä siis tänään!

Täytyy vielä teillekin jakaa kuva pihaltamme.Tässä kukat maanantaina (ei mitään hajua mitä kukkia ovat).

Ja samat kukat tänään päivällä.

Ihanaa miten kevät ja sen myötä myös kesä tulevat. Päivä päivältä vähemmän lunta ja enemmän lämpöä. Linnut laulavat kauniisti ja aurinko paistaa kirkkaalta taivaalta. Voi näitä arjen pieniä iloja. :)

Toivottavasti muillakin on ollut arjessa jotain pieniä iloja. Olemme jo viikon puolivälissä, enään kaksi päivää jäljellä. Tsemppiä kaikille! :)

2 kommenttia:

  1. Ihana paita! Juuri tuollainen kevääseen täydellisesti sopiva!:)
    -Elle-Marie

    VastaaPoista
  2. Kiitos, minustakin paita sopii hyvin kevääseen! :)

    VastaaPoista

Kiitos, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni.