perjantai 25. toukokuuta 2012

Kaksi asua

Tässä olisi keskiviikon ja torstain asut. Keskiviikkona oli ihan normaali päivä, mutta tortaina olimme kavereideni kanssa Korkesaaren Eläintarhassa.Tummansiniset caprit ja bleiseri keskiviikkona. Uudet balleriinat ja ihanan raikas valkoinen tuubitoppi, jota olen odottanut monta viikkoa saavani käyttää. Keskiviikkona kun oli niin lämmin sain sen vihdoin laittaa päälleni.


Rannekoru ja kello ranteeseen ja eikun menoksi!Eläintarhaan mentiin maastonvihreillä housilla ja valkoisella t-paidalla, ihan perus kauraa siis. :DD LV on ainoa iso kassini mihin mahtui kaikki tarvitta joten se pääsi olalle. Erittäin rento asu torstaina.

Tänään olimme kaikki kaverini yhdessä syömässä kaverimme luona, joka oli lohtinut meille mahtavan menyyn. Aivan ihana ilta, mahtavassa seurassa! Asu ei ollut kummoinen, joten sitä en kuvaillut. Maanataina on oma vuoroni tehdä muille ruokaa. Iiiks!

Huomenna lähdenkin sitten aikaisin aamulla kohti Tallinnaa. Vietän huomisen päivän Tallinnassa kauppoja kierellessä ja hyvästä ruuasta nauttien, unohtaen kaiken muun. :)

Palaillaan jälleen sunnuntaina.

Hyvää perjantai-illan jatkoa kaikille! :)

2 kommenttia:

 1. Eläintarhassa :DD Kaunis asu! Minkäslaisen menun ajattelit loihtia?

  VastaaPoista
 2. Kiitos kommentistasi!
  Kyllä, eläintarhassa! :DD Viime vierailusta on niin monta vuotta, että nyt ajattelimme palauttaa mieleemme monen monen vuoden takaiset vierailut Korkeasaaressa.
  Kiitos!
  Kerron menuuni myöhemmin tarkemmin. :)

  VastaaPoista

Kiitos, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni.