keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Uusi pari ja ihana vapaapäivä

Nyt taas haluan esittellä teille yhden taivaallisen löydön. Tämä löytö on tehty muutama viikonloppu sitten Tallinnassa. Muuta Tallinnasta ei löytynyt, kun tämä ihana pari. Todella kaunis ja klassinen pari Zarasta.

Tänään vietin vapaapäiväni kapungilla asioita hoidellessa ja nämä uudet ihanuudet pääsivät ensimmäistä kertaa isoille kaduille. Kenkiä on taas vaihteeksi tullu kokeiltua kotona monen monta kertaa, mutta vasta tänään uskalsin laittaa ne ulos, koska sää näytti hieman paremmalta. Kenkien vaalea värinkin on yksi syy miksi en niillä aikaisemmin ole ulos uskaltanut lähteä.

Nämä balleriinat ovat juuri sellaiset, millaisia olen jo jonkin aikaa etsinyt. Vaaleat, klassiset ja hennot. Kenkien kärjissä oleva rusetti on minusta kaikken paras. Ette arvaakkaan, miten onnellinen olin taas kun palasin Zarasta? :)

Nyt balleriinakokoelmani on kasassa: löytyy tavalliset mustat (tosin pitäisi ostaa uudet :DD), nudet ja sitten vielä kaksiväriset. Ihanaa!! :)


Tänään siis vietin vapaapäivää kaupungilla asioita hoidellessa. Aamulla sain nukkua pitkään ja aloittaa päivän hitaasti, juuri siihen tahtiin kuin itse halusin. Kaupungilla ehdin myös viettää tunnin jos toisenkin ystäväni kanssa. Ihana vapaapäivä! Näillä jaksaa taas muutaman viimeisen jäljellä olevan työpäivän.

Toivottavasti teillä on ollut yhtä ihana keskiviikko?! :)

P.S. Muistakaa vastata kyselyyn!!!!

5 kommenttia:

 1. Todella kauniit kengät. Kelpais kyllä omaankin ballerinakokoelmaani. Näyttävät muuten hyvälaatuisilta ja väri mitä kaunein :)

  VastaaPoista
 2. Kauniin klassiset ballerinat :)

  http://fashionbeautymylife.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommenteista Raparperi ja Anna.
  Balleriinat ovat ihanan klassiset ja laatukin vaikuttaa todella hyvältä. Minustakin kenkien väri on todella kaunis. :)

  VastaaPoista
 4. Onpahan söpöt baltsut. Minäkin haaveilen nudesta parista, tosin korkkarina :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos!! Minulta löytyy myös nudet korkkarit. :)

  VastaaPoista

Kiitos, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni.