perjantai 6. heinäkuuta 2012

Kesäiset terveiset

Anteeksi jälleen pieni hiljaisuus täällä blogissa. Nytkään minulla ei ole mitään varsinaista asiaa, ajattelin vain tulla ilmoittamaan olevani hengissä :DD

Tänään kävin pikaisesti Helsingissä ja muutama ihana juttu tarttuikin mukaani. Kävin myös yhdessä lempikaupassani kokeilemassa yhtä ihanuutta, joka toivottavasti tulee kotiin muutaman viikon päästä ;) Kuvailen ostoksiani heti kun vain jaksan ja ehdin.

Kulunut viikko on ollut ihanan lämmin ja joka päivä onkin voinut shortsit laittaa jalkaan. Muutamat asut on kuvattu, mutta julkaisen ne teille kun vain jaksan ja ehdin. Täällä on nyt yksi todella laiska bloggaaja, mutta yritän parhaani :)
Tiistaina lähden Espanjaan, joten olen senkin takia muutamat  jutut jättänyt vähän varastoon, että teillä olisi jotakin lukemista, kun itse lomailen ;)
Kameraa en ole kuluneella viikolla mukanani kantanut, koska mitään kuvattaa ei oikeen ole ollut. Tämän postauksen kuvitan varastoni kuvilla.  Äitini Pioni kukki Juhannuksena ja nyt haluan jakaa sen kauneuden kanssanne.Hyvää perjantai-iltaa kaikille! Nauttikkaa kesästä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni.