maanantai 30. heinäkuuta 2012

Leidit Tampereella

Minulla on lomaa jäljellä vielä muutama päivä. Tänään päätimme lähteä ystäväni kanssa hieman seikkailemaan Tampereelle ja nauttimaan viimeisistä lomapäivistä. Meillä oli oikeen mukava reissu (niin kuin aina), vaikka välillä emme oikeen tienneet missä päin olimme. Pienistä eksyilyistä huolimatta löysimme kuitenkin kaikkialle minne olimme ajatelleetkin menevämme ja muutamia erikoisuuksiankin löytyi. 
Cottonnissa myydään merkkituotteita Michael Korsista, Minna Parikkaan ja Calvin Kleinista Tory Burchin. Ihanasti laitettu, pieni putiikki!

Kävimme myös Putiikki Rannalla- nimisessä Lifestyle- myymälässä. Sekin oli oiken soma pieni putiikki, joka myi esim. Lexingtonin sisustustuotteita ja Odd Mollyn vaatteitta. 


Asukuvia napsimme toisistamme vuorotellen Tammerkosken ylittävällä sillalla. 
Ohi kulkijoilla oli varmasti hauskaa katseltavaa, kun he meidät ohittivat. Oli se kuvien ottaminen sen moista säätöä, että huhhuh. Siitä voi päätellä miksi en kovin usein asujan kuvaile julkisilla paikoilla ;DDMinulla oli päällä ihana uusi mekkoni, johon olen rakastunut muutaman käyttökerran jälkeen totaalisesti. Voisin lähteä se päällä ulos, vaikka joka päivä! Muutamat korut, nude balleriinat jalkaan ja LV:n tilaihme olalle- oli minun Tampere päivän asu valmis. 

Ystäväni oli pukeutunut tyylikkäästi punaiseen- olisipa itsellänikin jonain päivänä rohkeutta pukeutua kunnolls väreihin. Hänen asunsa kruunasi punaisella sisuksella varustettu laukku. Päivän Tampereella viettääneet naiset kiittävät ja kuittaavat. Kiitos ihanasta matkaseurasta E! Otetaan joskus uusiksi. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni.