lauantai 18. elokuuta 2012

Kesän ainoat juhlat

Viime sunnuntaina vietin tämän kesän ainoita juhlia. Kyseessä oli perhetutun rippijuhlat ja oikein onnistuneet sellaiset. Sunnuntaina sää suosi kaikkia juhlijoita aurinkon pilkistäessä pilvien välistä. Juhlat olivat onnistuneet myös sään puolesta! 

Itse pähkäilin asuni kanssa hyvin pitkään, vielä muutama minuutti ennen lähtöä mietin, mitkä korut valitsen. Kyllä se vaatteiden valitseminen meillä naisilla on aina niin vaikeaa!! ;) No, mutta tälläiseen asuun sitten lopuksi päädyin:Valkoinen mekko, joka nähtiin aikaisemmin tässä postauksessa. Tällä kertaa laitoin sen tummansininen bleiserin kanssa. Ja uusi laukku toimi mahtavasti!


Lopullisesti koruksi jäivät ainoastaan tuo rannekoru ja napit korviin. Halusin pitää asun hyvin simppelinä.Kynnet lakkasin tumman viininpunaisiksi. (Kerta kaikkiaan rakastan tuota kyseistä lakkaa. Pitää varmaan ostaa jo kolmas pullo syksyä varten.)

Nyt lähdenkin viettämään ihanaa tyttöjen viikonloppua! Luvassa on herkuttelua, elokuvan katselemista ja juttelemista yön myöhäisiin tunteihin asti. 

Osa saattaakin miettiä "Mitä herkuttelua?? Eikö se uusi elämä alkanutkaan?"
Kyllä se uusi elämä alkoi, mutta viikonloppuisin saa herkutella kohtuuden nimissä. Arjen olen elänyt oppikirjamaisesti lenkkeilen ja terveellisestä ruuasta nauttien. 

Aurinkoista lauantaita kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni.