sunnuntai 26. elokuuta 2012

Stay Golden ja täydellisen peplumin etsintää

Eilen siis lähdimme yllättäen siskoni kanssa käymään Jumbossa. Muutaman vaatteen tarvitsisin syksyä varten, mutta silloin kun jotain etsii ja tarvitsisi niin ei ainakaan mitään tule löytämään. Ja näinhän minulle sitten kävi!! No, minun tuurillani ei kuitenkaan tyhjin käsin sieltä lähtenyt vaan löysin H&M:ltä jotain kultaakin arvokkaampaa.


Glitteriä syksyn pimeisiin iltoihin ;) Ihastuin lakkoihin heti kun ne näin. Ensiksi ajattelin ottaa vain yhden, mutta lakkojen edullinen hinta (3,95 e/kpl) sai minut valitsemaan molemmat. Heti eilen illalla oli minun pakko toista lakkaa kokeilla ja ai, että miten kovasti tuloksesta pidänkään. Nämä ovat ensimmäiset lakkani H&M:ltä ja täytyy sanoa että olen enemmän kuin tyytyväinen niihin. Ja miettikää miten halpoja ne ovat!!! 
Näillä saa myös kivasti tehtyä pelkät kärjetkin ja ehkä kokeilenkin toista lakoista siihen tarkoitukseen.

Nyt kun lakkasin koko kynnen tällä glitteri lakalla pitää sitä laittaa todella monta kerrosta. Itse taisin laittaa ainakin viisi, ellei enemmänkin. Nämä lakat voisivat toimia myös niin, että ensiksi laittaa kynnelle jotain tavallista värilakkaa ja sitten päälle muutaman kerroksen tätä glitteriä. Täytyy sitäkin joskus kokeilla!


Muutamia kivoja vaatteita sovittelinkin, mutta aina niissä oli jokin mikä ei sitten iskenyt.  Zarassa oli yksi kiva peplum toppi, mutta se oli sotkettu meikillä, niin sinne hyllyyn se sitten jäi. Kokeilin sitä kuitenkin ja minusta se oli oikein kiva. Olisin ehkä voinut kysyä josko varastossa olisi ollut kokoani puhtaana, mutta enpäs sitä sitten älynnytkään. No otin kuitenkin kuvat, joiden avulla sitä ihanaa vaattetta voin ihastella ja muistella. 
Tästä itse tykkäsin kovasti, mutta siskoani en saanut vakuutettua. Näin silmissäni miten kauniin asun tuon ihanan topin tai siis paidan ympärille saisi. Iso näyttävä statement koru kruunaisi koko asun! 
Kokeilin myös peplum mekkoa ja tykkäsin siitäkin kovasti, mutta se oli ehkä hieman liian lyhyt.Mekossa oli avonainen selkä. Ja väri oli tummansininen. Tämäkin olisi ollut kiva asustettuna isoilla, näyttävillä koruilla ja nude korkkareilla. Rakastan tuollaisia tiukkoja vaatteita ja etenkin mekkoja. No, sinne kauppaan se kuitenkin jäi... :( 

Kyllä tämä peplum itseeni iski todella kovaa eikä se millään meinaa päästäni lähteä. Ja sehän tarkoittaa vain yhtä asiaa- pitää minun jostain itselleni täydellinen peplum löytää. 

Lindexilläkin peplumia katselin, mutta sieltä oli kaikki koot jo hävinneet.

No ehkä jostain omani löydän!! Toivo elää!!

Nyt kerään treenikamani jälleen kasaan ja suntaan Body Pumpiin. Olen jäänyt siihen totaalisen koukkuun. Ohjaaja lainatakseni: "Ensimmäisen kerran jälkeen olet koukussa ja viiden kerran jälkeen alat jo vetämään tunteja itse. Niin minulle kävi!"

Kiireetöntä sunnuntain jatkoa jokaiselle! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni.