tiistai 30. lokakuuta 2012

Tiistain parhaat

Hrrr, ompas ulkona ollut jo todella kylmä! Mua ainakin on palellut aivan älyttömästi. Saa nähdä miten käy, kun oikea talvi joskus tulee :DD Mä olen sellainen vilukissa, että huhhuh! Ugg:it on pääsy jo käyttöön ja huomenna varmaan pitää laittaa vielä villasukatkin.

Iltapäivällä, kun pääsin kotiin join heti ison kupillisen kuumaa teetä. Olin aivan jäässä!! No, ehkä tässä alkaa hiljalleen taas tottumaan kylmään. Suomessahan me asutaan!

Mikä sitten lämmittää kylmää tiistai-iltaani?
No kupillinen teetä ainakin! Lämmin lampaantalja, uusin Gloria ja lämpimät tossut.


Lampaantaljan hain vintiltä sänkyni viereen lämmittämää jalkojani
aamulla herätessäni.


Lancòme:n mainos Gloriassa oli todella ihana!!
Kirjekuoreen oli laitettu hajuste näyte uudesta La Vie est Belle- hajuvedestä.
Olen ollut tästä hajuvedestä vähän kahta mieltä: Ihan ensimmäisen kerran kun sitä tuokstutteli
se ei ollut mieleeni, mutta aina kun tuokstuttelen sitä uudestaan ihastun.
Aloin jo hieman miettimään jos vaikka ostaisin tätä hajuvettä


Tälläiset kylmät ilmat ovat erittäin hyvä syy pysyä sisällä vällyjen välissä. Tänään edes tämä liikunan rakastaja en lähtenyt minnekään, vaan jäi kotiin. Todella outoa minulta! 

Eilen aloitin jonkinlaisen herkkulakon. Jouluun asti olisi tarkoitus kestää. Yritän vähentää herkkuja (karkit, keksit...), koska välillä mopo karkaa aika pahasti. Kaupassa yritän hillitä itseäni ja ohittaa karkkiosaston, mutta sallin itselleni muutaman herkun viikossa. Ei maailma siihen kaadu, vaan itse saatan olla pettynyt itseeni. No vähentäminen on tämän lakon tarkoitus!! :)

Tälläistä tälle vilukissalle. Palaillaan taas! Mukavaa tiistai-iltaa kaikille! :)

2 kommenttia:

 1. Täällä ilmoittautuu myös yksi, joka joutui jo ottamaan Uggit käyttöön ja hörppii tauotta glögiä ihan vaan pitääkseen itsensä lämpimänä :) Jotenkin nämä ensimmäiset kylmät viikot tuntuvat aina yhtä kauheilta :/ Toisaalta, kun katsoo kuvia Nykistä, niin ainakaan meillä ei myrskyä, vaikka pirun kylmä onkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, ihanaa kuulla, että en ole ainoa vilukissa :DD Kyllä, ensimmäiset viikot ovat ne kaikkein kauheimmat! Ja, kun Nykiin vertaa niin meillähän on asiat oikein hyvin, jos kylmyyttä ei lasketa.
   Mukavaa viikkoa Lilyh!! :)

   Poista

Kiitos, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni.