sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Kananmunaa päähän

Taas on viikonloppu hiljalleen takanapäin. Noh onhan sitä taas kaikkea kivaa ehdittykin tehdä. :)

Eilen kokeilin siskoni kanssa hiusten pesua kananmulla ja nyt ajattelin hieman kirjoitella siitä.

Joskus kauan aikaa sitten luin Veeran blogi ja hän kertoi salaisuutensa hyväkuntoisiin hiuksiin. Hyvin yksinkertaista: kananmuna! Noh, me sitten siskoni kanssa päädyimme tuumasta toimeen ja aloimme sekoitella seosta.

 
 
Tähän hoitoon tarvitsen kaksi kananmunaa, jos sinulla on lyhyet hiukset yksi riittää, noin desin vettä, kulhon jossa ainekset sekoitetaan, haarukan sekoitusvälineeksi ja kelmua.
 
 

 
Sitten vain kananmunat ja vesi kulhoon ja haarukalla kaikki sekaisin.
 
 
Seuraavaksi kastellaan hiukset, jos sinulla on lyhyet hiukset kastelu ei ole välttämätöntä ja puristetaan ylimääräinen vesi pois.
 
 
Sitten seos kaadetaan kosteisiin hiuksiin (todella inhottavan tuntuista) ja hierotaan samalla.
 
 
Jos haluaa antaa kananmunan vaikuttaa kunnolla nostetaan hiukset nutturalle ja kiedotaan ympärille kelmua.
 Ja tämä annetaan sitten vaikuttaa noin 20 minuuttia. Itse taisin pitää yli 30 minuutti, mutta eipä se mitään haittaa.
 
 
 
Kun n. 20 minuttia on mennyt otetaan kelmu pois päästä ja lopuksi hiukset huuhdellaan hyvin ja huolellisesti vedellä. Ja näin hiukset tulevat aivan puhtaiksi.
Kaikkea me naiset kokeilemmekin... :DD
 
 
 
Hoitoa kun tekisi useasti hiuksista pitäisi tulla hyväkuntoisemmat. Itselläni tämä kyllä jäi tähän yhteen kertaan. Tai no... Never say never... On se vain niin paljon helpompaa ottaa purnukasta shampoota ja pestä sillä hiukset. Kananmunan hyvä puoli olis kyllä se, että siinä ei ole mitään ylimääräisiä myrkkyjä. Hiukset tykkäisivät!!
No voihan tuota silloin tällöin kokeilla.
 
Ensimmäisen käyttökerran jälkeen itse en huomannut omissa hiuksissani mitään eroa tavallisella shampoolla pesemiseen. Paitsi, että hiukseni olivat aivan solmussa. Lopuksi pitikin vielä laittaa kunnon kasa hoitoainetta, jotta sain hiukseni auki. Hups, taisin hieman poiketa ohjeesta....
 
Sitten vielä annan yhden ohjeen kokemuksen syvällä rintaäänellä. ÄLÄ MENE TÄMÄN HOIDON KANSSA SAUNAAN!!!! ÄLÄ OIKEASTI MENE!!!!
Itse menin kelmu päässä saunaan, tulin pois ja aloin pesemään hiuksiani siellä se kananmuna oli kokkelina. Kyllä, luit oikein. Kananmuna oli alkanut kypysä kokkeliksi ja sitä on sitten tosi kiva alkaa pestä pois. No yhtä asiaa fiksumpana taas :DD
 
Jos haluat kokeilla jotain uutta tämä voisi olla oikein potenttiaalinen ehdokas. Kananmunat vain päähän!!!
 
 
Huomenna on jälleen maanantai! Itse odotan tulevaa viikko oikein erityisen paljon, mutta kerron siitä teille huomenna... ;)
 
Näissä tunnelmissa meni mun viikonloppu. Mites teidän viikonloppunne sujui??? :)
 
Kivaa sunnutai-illan jatkoa kaikille!!! :)


2 kommenttia:

  1. Hahaha munakokkelit päässä :,D Siis tuleeko hiukset tuolla puhtaaksi?? o.O Mielenkiintoista. Ikinä kuullutkaan tällaisesta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, munakokkeliksi se meni :DDD Mulla ainakin hiukset puhdistu tällä hoidolla, outoa... :D Kanattaa kyllä kokeilla! :)

      Poista

Kiitos, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni.