perjantai 28. joulukuuta 2012

Olivia Palermon tyyliin rakastunut


Tässä lomaillessa on ollut hieman ylimääräistä aikaa, jonka olen sitten fiksusti käyttänyt koneen äärellä. Eksyin tai siis tietoisesti etsin yhtenä iltana ihailemaan Olivia Palermon tyyliä ja nyt siitä sitten syntyi kokonainen postaus.
Olivian tyyli on hyvin paljon mieleen! Monet hänen asuistaan ovat sellaisia, jotka voisin itsekkin pukea päälleni. Hyvin tyylikkäitä, käytännöllisiä ja enne kaikkea naisellisia. 
Hänen asujaan on netti pullollaan ja nyt selasinkin niistä vain osan. Löysin kaksi asua, jotka ovat T O D E L L A paljon mieleeni. Harmi vain, että vaatekaapissani ei ole kaikkia tarvittavia vaatekappaleita.Tuollaista ylisuurta neuletta tai ponchoa olen jonkin aikaa miettinytkin, mutta vielä sellaista en ole saanut hankittua. Ylipolven saappaat ovat toinen asia, joka vie huomioni. Niihinkin olen tainnut rakastua...Tässä vielä kaksi hyvin samalla idealla olevaa asua, mutta silti niissäkin on jotain erilaista.
Tuon vasemman puoleisen asun voisin laittaa päälleni vaikka heti!

Ja olihan mun nyt pakko sitten leikkiä taas vähä Polyvorella ja koota vikan kollaasiin asut sellaisiksi jotka voisin itsekin toteuttaa.


Olivia Palemro


Okei, no joo. On noissakin vähän puutteita. Esimerkisksi neuleet ja kengät. Niin ja noi mustat "nahkaiset" housut. Muut kyllä löytyy.

Ja kun sitä aikaa oli niin "shoppailin" tarpeitani vähän nettikaupoissa.
Housut ei ihan iske muhun, joten ne saavat sinne nettiin jäädä. Mutta neule näyttää tosi kivalta ja saappaista pitäisi vain osata valita mitkä haluan.

Mä ihastuin nyt aika kovasti Olivia Palermon tyyliin ja voi ollakkin, että täällä tullaan näkemään hänen asujaan useamminkin.

Mitäs te tykkäätte Olivian tyylistä? Iskeekö vai ei?

Ihanaa perjantai-illan jatkoa kaikille!

kuvat: The Olivia Palermo Lookbook

2 kommenttia:

 1. Toi koiranulkoilutusasu on yks mun lemppareita Olivialta! :) Kiva blogi, jäänkin seurailemaan.

  http://suck-my-success.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koiranulkoilutusasu on myös yksi lemppareistani.
   Ihana kuulla, toivottavasti viihdyt. Tervetuloa mukaan!! :)

   Poista

Kiitos, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni.