sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Huonon viikon liikunnat

Kuluneen viikon liikunnoissa ei ole paljon kehumista, mutta tavan mukaan ne kuitenkin teille kerron. 

Maanantai: 
vapaa

Tiistai:
BodyPump (60 min)

Keskiviikko + Torstai:
vapaa

Perjantai:
BodyPump (30 min)

Lauantai + Sunnuntai:
vapaa

Todella vähäinen liikunta tällä viikolla!
Suurin syy tähän liikkumattomuuteen on tämä ärsyttävän sitkeä flunssa. Toivottavasti ensi viikolla olisi jo parempi ja pääsisin taas kiinni liikunnan iloon.

Vaikka täällä blogissa on tottu kuulemaan ja näkemään niitä arjen pieniä iloja halusin nyt julkaista tälläisen vähän vähemmän ilottoman postauksen. Onhan tässäkin niitä iloja, mutta jos olisin sellaisen henkilö joka ei voisi postata näitä ilottomia postauksia olisin aika tylsä. Ehkä vain nipotan pienestä...
Haluan pitää tämän blogin hyvän mielen blogina ja samalla kun tänne itse kirjoittelen saan valtavasti iloa niihin satunnaisiin huonoihin päiviini. Ja enhän minä teidän hyviä päiviä halua pilata!

Syy tähän sunnuntai-illan avautumiseeen on tämä kulunut huono viikko. Tällä viikolla monet asiat eivät menneet ihan niin kuin piti, mutta onneksi huomenna alkaa uusi parempi viikko. 
Niin kuin jo sanoin haluan tämän blogin olevan hyvän mielen blogi, mutta välillä on tälläisiä päiviä, että hyvä mieli jää kakkoseksi. Niitä on jokaiselle, mutta onneksi ei kauhean usein!

Nyt lähden saunaan ja sitten lakkaan kynnet!

Unohdetaan huonot päivät ja yritetään nauttia niistä hyvistä. Niin minä ainakin yritän tehdä!


Toivottavasti ette säikähtäneet tästä postauksesta!

Toivottavasti teillä on ollut parempi viikko?!

Rentoa sunnuntai-illan jatkoa! :)

2 kommenttia:

 1. Toivottavasti ensi viikkosi on parempi :) Itsekin koen olevani positiivinen ihminen, mutta hyvä se on välillä päästää niitä negatiivisiakin tunteita ulos :) Ei aina voi olla positiivinen.
  Oma flunssastatoipumis viikkoni treeni oli aika saman näköinen kun omasi, eli aika vähäinen :( Noh, ensi viikolla olisi myös tarkotus tsempata! :)

  http://tartu-hetkeen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, suuri kiitos Elisa kommentistasi! :)
   Kyllä ensi viikosta vain on pakko tulla parempi! Tottahan se on ettei aina voi olla positiivinen, vaikka usein hymy huulilla kuljenkin.
   Sama täällä! Ensi viikolla tsempataan tämänkin viikon edestä!
   Mukavaa alkavaa viikkoa Elisa! :)

   Poista

Kiitos, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni.