keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Red

Muutama viiko takaperin esittelin teille ostoslistaani kevääksi ja yhdessä kollaasissa oli housuja joita tarvitsisin. Yhdet niistä oli värikkäät. Silloin en vielä tiennyt mikä väri olisi paras tai ehkä käytännöllisin. Nyt ajatus värillisistä housuista on muhinut päässäni jo jonkin aikaa ja hiljalleen alan tietää mikä väri olisi minulle ja muille vaatteilleni paras. Miltä kuulostaisi punainen?
Mä innostuin punaisesta aivan valtavan paljon! Innostuin niin paljon että väsäsin jopa kollaaseja.


red pants


Päiväksi, töihin, kaupungille minne vaan pukisin punaiset housut näin.
Raitapaita (yllätys!!) housujen kavereiksi, valkoiset Conssit, Neverfull, muutamat hopeiset korut ja helmet korviin. Mielestäni niistä syntyisi ihana seilori- henkinen asu! Punaista ja raikasta raitaa!


red pants at the evening

Siistimmäksi asuksi, vaikka illanistujaisiin punaisten housujen kaveriksi laittaisin tummansinisen bleiserin tai löysähkön siistin valkoisen paidan, mustat balleriinat tai korkkarit, Pochette ja muutamat korut.


Mä innostuin näistä punaisista housuista nyt aika paljon!
Katselin vähän netin valikoimaa ja H&M:llä olisi taas yhdet hyvän näköiset ja hintaiset pökät. Kun menen taas kaupoille joku päivä pitää käydä katsomassa josko H&M:llä sattuisi vaikka tätä mallia olemaan. Tai jotain muuta, kunhan vain on punainen!Tälläinen päähän pisto tällä kertaa. Aika pahan laatuinen sellainen.

Mitä sinä sanoit punaisista housuista?
Vai suositteletko ihan jotain muuta väriä?

Kivaa keskiviikon jatkoa ihanaiset! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni.