tiistai 21. toukokuuta 2013

Kesäkengät

Kovaa vauhtia lähestyvä kesän on saanut minut käymään vaatekaappiani läpi ja siinä samalla kenkiä. Kun laittaa vaatteita pois pitää niiden tilalle ostaa uusia ja tämä ihan sama koskee myös kenkiä. Nyt siis kun olen laittanut monta kassi vaatteitta ja kenkiä pois on ihan kohtuullista ostaa yhdet uudet kengät tilalle. 

Kesäksi olen ajatellut jotain, missä olisi hieman korkoa ja jotain sellaista seilori-henkistä. Kiilakorollista.
Nyt olen etsinyt kyseisiä vaatimuksia täyttäviä kiilakorkokenkiä ja kokosin nyt kollaasin ne minua eniten miellyttävät.

Näistä kengistä ehkä kaikkein seilori-henkisimmät ovat nuo Tommy Hilfigerit, ylhäällä oikealla. Kyseistä kenkää saa myös punaisena, mutta itselleni sininen olisi käytännöllisempi. 
Tästä nelikosta minua miellyttävät kolmee kenkää ehdottomasti eniten: Tommy Hilfigerit (1 ja 2) sekä Uggit (3) eli siis kolme ensimmäistä.
Mitkä sitten olisivat ne kivoimmat?
Ehkä Tommy Hilfigeri (2) tai Uggit (3), mutta en taaskaan osaa päättää.

Mitkä ovat eniten sinun mieleesi?

Vielä loppuun pahoittelunu erittäin huonosti päivittyvästä blogista, joka on täysin kirjoittajan vika. Tämä viikko loppuun ja ensi viikon alku ovat itselläni todella kiireisiä, joten sen takia blogissa saatta olla hieman hiljaisempaa. 
Mutta onneksi kahden viikon päästä kiireet ovat ohi ja saan rentoutua oikein kunnolla. Pidän tänä vuonna lomani jo heti alkukesästä ja sitten loppukesän teen töitä. Viikonloppuna sain myös varattua itselleni matkan kesäksi, mutta olkoon se vielä salaisuus. Kerron sen teille myöhemmin...

Ihanaa tiistain jatkoa kaikille! :)

Kuvat: Brandos

2 kommenttia:

Kiitos, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni.