sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Musta vai Oak?

Nyt on taas muutama viikko viimeisimmästä sunnuntaiaamun haavelu- postauksesta vierähtänyt, mutta kuluneella viikolla tuli päähäni taas yksi laukku. Pakko jakaa se teilleki ja kysyä mitä mieltä olette tällä kertaa.

Tämä laukku ei ole mikään tämän viikon päähän pisto vaan olen kyseistä Mulberryn Oversized Alexaa miettinyt jo pidemmän aikaa. 
Nyt se vain tuli ja jäi päähäni lopullisesti.

Kesällä luultavasti olisi uuden hankinnan aika ja tämä Alexa täyttäisi kaikki kriteerini: sopivan kokoinen(kävisi työlaukkuna), kaksi hihnaa joista molemmista voi kantaa, tietenkin kaunis ulkonäkö ja kestävä laatu.


Mulberry Oversized Alexa Black or Oak


Mutta sitten se kysymys johon haluaisin kysyä myös teidän mielipidettänne: musta vai oak?

Oma kokoelmani tarvitsisi kipeästi mustan laukun, mutta onko Alexa kiva mustana. Olen aina ajatellut Alexan juurikin tuon Oakin värisenä.
Tämä on sitten tätä ikuista miettimistä kumpi väri olisi kivempi. Omasta mielstäni ehkä kuitenkin pitäisi miettiä, että kumpi olisi käytännölisempi.
Minulla se olisi musta.

Kumman värisenä sinä ottaisit Alexan: mustana vai oakina?

Tästä päivästä on tulossa todella kaunis. Vietetään siis ihana sunnuntai! :)

2 kommenttia:

 1. Heippa! Kivan oloinen blogi sinulla :)

  Mielestäni Alexa näyttää paremmalta oakina! Itseltänikin löytyy Mini Alexa oakina. Musta on tosin paljon helpompi väri nahkalaukussa, pienet tahrat eivät näy ym.

  Huomasin myös, että olet lähdössä Nykkiin! Mahtaavaa! Itse kävin siellä kolmisen vuotta sitten ja ihan varmasti on joskus päästävä uudelleen :) Kannattaa käydä ainakin Century21:ssä ;) Hyvää matkaa!

  VastaaPoista
 2. Hei Anne! Ja kiitos! :)

  Niin, olen aina itsekin ajatellut laukun oakina, mutta musta olisi itselläni käytännöllisempi ja juuri tuo etteivät kaikki tahrat yms. näkysisivä. Kyllä on värin valinta vaikeaa! :D

  Toivon myös suuresti ettei tämä NY matka jää viimeisekseni. Ja kiitos vinkistä- tulen varmasti hyödyntämään sen ;)

  VastaaPoista

Kiitos, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni.