sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Kynnet kuntoon

Mä olen kynsien laitoin suuri fani! Ja sen myötä värit kynsissä vaihtuvat aika usein. 
Mielestäni kynsistä saa kivan, helpon asusteen jokaiseen asuun. Vaaleaan asuun värkkäillä kynsillä saa väriä ja toisin päin- neutraareilla väreillä saa värikkäästä asusta rauhallisemman. 

Itse kun lakkailen kynsiä ainakin kaksi kertaa viikossa on minulle tullut jo selvä rytmi miten homma etenee. Muutamia uusia tuotteita olen löytänyt, mutta sitten käytän niitä klassikoita, jotka olen joskus havinnut hyväksi.
Tässä nyt esiteltynä miten tavallisesti lakkaan kynnet. Tätä harrastan iltaisin ja siitä on jätetty kaikki hienostelu pois.1. Aluksi otan vanhat lakat pois kynsilakanpoistoaineella ja vanulapulla.2. Sen jälkeen viilaan kynnet haluamaani muotoon.
Viilaamisen jälkeen pesen kädet, koska viilauksesta syntyvä pöly on ärsyttävää.
3. Viilaamisen jälkeen levitän kynnen kärkeen Mavalan Scientifiqueta. Tuote vahvistaa kynttä ja aine onkin aikamoista sinistä myrkkyä. Siksi sitä suositellaan käytettäväksi vain kaksi kertaa viikkossa ja oikeastaan ennen lakan laittoa kynsinauhat pitäis suojata rasvalla nahan kovettumisen estämiseksi. 4. Kun kovettaja on imeytynyt kynteen levitän kynnelle Sally Hansenin Maximum Growthiä, joka vahvistaa kynnen kasvua. Käytän tätä lakkaa aluslakkana.
5. Ja viimeisenä levitän kynnelle haluttua värillistä lakkaa. Lakan peittävyydestä rippuen laitan kahdesta neljään kerrosta. 
Tällä kertaa lakaksi valikoitui Mavalan Reno (91), jonka esittelinkin aikaisemmin TÄÄLLÄ!

Viisi hyvin helppoa askelta täydellisiin kynsiin!

Kun oikeen innostun saavat kynsinauhatkin hoitoa, mutta arki-iltana näillä ohjeilla saan hyvän, kestävän lakkauksen.

Onko sinulla joitakin kynsienlaitto rituaaleja?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni.