perjantai 1. marraskuuta 2013

#ootd






Bleiseri // Uniqlo
Paita // Lindex 
Housut // Gina Tricot
Kengät // Converse
Kello // Gant


Tälläinen rento asu minulla oli päällä jokunen päivä sitten. Mielestäni asun värit toimivat kivasti yhdessä! Mitä te tykkäätte?
Nykistä ostamani bleiseri on ollut päällä muutamia kertoja ja olen todella tykästynyt siihen, rento, mutta kuitenkin todella siisti. Conssit jatkavat valkoista linjaa ja samalla raikastavat asua.
Nuo housut saivat muuten pintaansa uuden värin. Alkuperäinen väri alkoi olla aika kamalassa kunnossa pesemisen takia, joten piti keksiä jokin keino jolla saisi yhksille lempihousuille lisää ikää. Eikun kauppaan ja väriä matkaan. Helppoa ja halpaa!

Nyt voi taas huokaista helpotuksesta ja todeta, että viikonloppu on täällä! Viikonloppu jota olen odottanut koko viikon, kuin kuuta nousevaa. Viikonloppu tyttöjen keske. Hyvää ruokaa, vielä parempaa seuraa, pikkuisen kauppoja, fiilistelyä ja mitä kaikke nyt tyttöjen viikonloppuun mahtuukaan. Palailen niiden kera myöhemmin! ;)

Nyt hiljenen ja haluan toivottaa kaikille erinomaista viikonloppua! 
Niin ja hyvää marraskuuta!

Muistakaa arvonta!

2 kommenttia:

  1. Todella kiva asu! :) Oon kovin koittanut etsiä itselleni myös vihreitä pöksyjä mutta tuloksetta tähän asti. Housuja ei löydy mutta monta kivaa asua on kylläkin mielessä. :))

    Ihanaa alkavaa viikonloppua.<3 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Elisabete! :)
      Vihreät housut ovat olleetkin jo jonkin aikaa kuumaa kamaa ja onkin outoa, että nyt taas niitä ei meinaa saada mistään.... :/ Mielelläni kertoisin vinkin mistä kyseisiä housuja voisi saada, mutta juuri nyt ei tule yhtäkään kauppaa mieleen.
      Toivottavasti kuitenki löytäisit vielä asuistasi puuttuvat vihreät housut! :)
      Mukavaa viikonloppua myös sinne! <3

      Poista

Kiitos, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni.