sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Viikonlopun tunnelmia

Me otimme ja lähdimme ystäväni kanssa viikonlopuksi hotelliin. Lähdimme arkea pakoon ja samalla viettämään myös ystäväni viikolla olleita syntymäpäiviä. Viikonloppu oli todella onnistunut ja tässä olisikin teille muutaman maistiainen.Eilisen pyhän takia jouduimme tyytymään ikkuna ostoksiin, mikä taisi olla loppuen lopuksi ihan kiva vaihtoehto, ainakin minusta. Herkuttelimme ja nautimme kauniista kaupungista.
Tänään, ennen lähtöä kävimme vielä muutamilla pakollisilla kaupoilla, mutta minä osasin välttää kaikki houkutukset ja tulin tyhjin käsin kotiin. Vaikka hyllyille jäi kaikkea ihanaa ja sellaista, joista olen haaveillut jo hetken tyhjin käsin kotiin palaaminen oli erittäin hyvä vaihtoehto. Hyvä minä!

Tälläinen rento ja naisten hömpän täyttämä viikonloppu takana. Huomenna taas karu paluu arkeen, mutta tällä tankkauksella pärjää ainakin viikon.
Miten teidän viikonloppunne meni?

P.S Jaksan vielä muistutella käynnissä olevasta arvonnasta, johon voit osallistua TÄSTÄ

2 kommenttia:

 1. Tosi kauniita kuvia!
  Oli varmasti ihana viikonloppu:-) Nina's! <3 ..mulla se meni töissä valitettavasti.

  xx Sarina
  http://www.bySarina.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Sarina!
   Viikonloppu oli kyllä todella ihana ja Nina´s.... noh sekin on ihana! <3 Harmillista, että jouduit olemaan töissä, mutta varmasti niitä vapaitakin viikonloppuja on tietossa. Nautit sitten niistä oikein kunnolla! ;)

   Poista

Kiitos, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni.