sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Hihaton unelma

Rankan viikon jälkeen perjantaina rakas ystäväni pyysi minua kanssaan vähän kaupoille (kiitos sinulle vielä murunen, kun pyysit minua mukaasi). Lindex oli ensisijainen kohteemme ja ai, että... Kerta toisensa jälkeen yllätyn, mitä kaikkea ihanaa Lindexiltä oikeasti löytyy. Pääasiassa olimme menossa katsomaan Missoni- Lindex mallistoa, mutta minä löysin jotain aivan muuta. Missoni- Lindex mallistosta en täällä blogissa ole puhunut mitään, koska se ei ihan iskenyt minuun. Vaatteet ovat näyttäviä ja todella hyvän mallisia, mutta liian räikeitä omaan hillittyyn makuuni. Muutamat asusteet ovat kyllä poikkeus. Ystäväni osti mallistoon kuuluvan kaulahuivin ja sen olisin voinut ostaa vaikka itselleni. Siinä oli todella hyvät värit kaulahuiviin ja sillä saa kivaa piristystä tavalliseenkin asuun. Maanantaina alkava lokakuu on virallinen Roosa Nauha kuukausi ja tähänkin mallistoon on tehty vaaleanpunainen rannekoru. Sen menen aivan varmasti hakemaan heti huomenna.

No tulipas taas tarinaa... :DDDD
Tämä mun ostos vilahtikin täällä blogissa jo eilen. Ei voi muuta sanoa kuin TÄYDELLINEN!!!Tykkään tuosta todella paljon!!! Jos keksin jonkun kivan asun tuon ympärille (keksinhän minä :DDD), niin näette ehkä jo ensi viikolla tuota ihanaa keeppiä päällä. 

Oikeen mukavaa ja syksyistä sunnuntai-iltaa kaikille!!!! :)

2 kommenttia:

  1. Toi on niin ihana!!:)) Sen ihanan rannekorun haluan minäkin ja sen tunikan vielä.. Muut mallistosta oli tosiaan liian räikeitä, vaikka kauniita tietenkin. Se perhospaita olis kyllä ollu just hyvä sulle. :)

    VastaaPoista
  2. Hehe kiitos!! :) Rannekorun kävin ostamassa tänään, mutta se ihana tunika sinulle pitää vielä löytää. Perhospaita olisi ollut kiva ja se jäikin hieman harmittaa, mutta minkäs teet kun koot ovat loppuneet. Se olisi ollut myös mukava piristys vaatekaappiini. Mallisto on kyllä näyttävä. :)

    VastaaPoista

Kiitos, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni.