sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Ihana ilta ja liikunnat vk 4

Meillä oli Elle-Marien kanssa eilen todella ihana ilta! Söimme hyvin, joimme muutamat lasit kuoharia arjen piristykseksi, haaveilimme laukuista, nauroimme blodien tyhmille älynväläyksille ja noh, muutenkin paransimme maailmaa jutuillamme. Yksinkertaisesti ihanaa!! Kiitos vielä muru, kun jaksoit järkätä tälläistä mukavaa!<3


Nyt kuitenkin päivän asiaan! Tänäänhän on sunnuntai ja se tarkoittaa taas yhteenvetoa viikon liikunnoistani, joten tässä tulee.

Maanantai:
vapaa

Tiistai:
Body Pump (60 min)

Keskiviikko:
RVP (30 min)
salilla (n. 35 min) selkiä (pakaroita) ja vatsoja

Torstai:
vapaa

Perjantai:
Body Pump (60 min)

Lauantai:
matolla juoksua (35 min)
vatsoja+selkiä (25 min)

Sunnuntai:
Body Pump (60 min)


Tämän viikon treenin olen tyytyväinen!  Mun mielestä kaksi vapaata per viikko on hyvä, tai se sopii minun elämääni hyvin! 
Eihän mulla oikeestaan ole yhtäkään päivää liikunnoista vapataa, koska aina kävelen (pyöräilen) töistä kotiin, aamulla menen julkisilla. 

Tärkeimmät "tarvikkeet" treenatessa: juomapullo, pieni pyyhe, sykemittari (?) ja treenin jälkeen proteiinijuomaa. Tuo Valion juoma on aivan huippuhyvää, suosittelen! :)
Näin tällä kertaa! 

Mitä mieltä te muuten olette tästä minun uudistuksestani, että kerron mitä liikuntaa olen viikon mittaan harrastanut? Onko kiinnostavaa? Vai tylsää?

Kivaa illan jatkoa kaikille!! :)

6 kommenttia:

 1. Mä tykkään lukea liikuntapäiväkirjaa!:) hei mun pitikin kysyä, että tulisitko mun kanssa ensi vk joku pv spinninkiin?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla Elle-Marie! :)
   Totta kai voin tulla! Mun onkin pitänyt jo monta viikkoa mennä sinne, mutta en ole saanut aikaiseksi... Sovitaan vaan joku pv ja mennään!

   Poista
 2. tosi kivan olonen blogi sulla :) taidan jäädä seuraamaan

  http://rosaolivia.blogspot.fi

  VastaaPoista

Kiitos, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni.