perjantai 22. maaliskuuta 2013

Dubai shopping

Vielä lisää Dubai-postauksia! Nyt vuorossa olisi ne muutamat ostokset joita tein.
Dubaihan on jokaisen naisen unelmapaikka shoppailujen suhteen, niin oli myös minun! Kauppoja oli vaikka millä mitalla kaikissa en edes ehtinyt käymään, vaikka kuinka olisin halunnut. Siis niitä todella oli aivan valtavasti!
Tällä lomalla keskityin enemmän lomailuun kuin shoppailuun ja sen takia ostokset jäivät aika pieniksi, mutta muutaman tuliaisen kuitenkin mukanani toin ja tässä ne nyt olisivat.


Kolmet alushosut ja kaksi ensimmäistä paitaa ovat Victoria´s Secretiltä. Pinkki ruutupaita on kaupasta nimeltä Aeropostale. Paidoista on tulossa tarkempia kuvia asukuvien muodossa myöhemmin.
Myös vartalotuoksu ja suihkusaippua ovat Vitoria's Secretiltä. Siitä kaupasta tuli ehdottomasti yksi lempparini! 
Sitten hotellimme läheisestä tavaratalosta lähti mukaan huonetuoksu ja aivan ihana Ceep Calm and Carry On- vihko.Sellaista pientä lähti mukaan!

Olisihan siellä ollut kauppoja vaikka millä mittaa mutta nyt pidin tiukan kurin ja ostelin vain jotain pientä. Parempi kun ei mitään! ;)
Paidoista asukuvia siis myöhemmin!

Dubaissa siis kauppaa on niin paljo ettei viikossa mitenkään ehdi kaikissa niissä käymään.
Me kävimme kahdessa isoimmassa kauppakeskuksessa- The Dubai Mall ja Mall of the Emirates. Ja sitten tietenkin hotelliamme lähimmässä.
Dubai Malissa on noin 1200 kauppaa, eli valinnan varaa on yllin kyllin. Sieltä löytyi ihan kaikki merkit, mitä vain maailmasta löytyy. Se on Dubain kauppakeskuksista se kaikkein kallein, mutta kyllä sieltäkin H&M löytyi.


Mall of the Emirates on kooltaan heti kakkosena eli sielläkin kauppoja oli ihan tarpeeksi. Tästä kauppakeskuksesta löytyy myös Ski Dubai. Dubain ja varmasti koko Arabiemiraattien ainoa paikka, jossa on kylmä ja jossa voi lasketella. 


Hotellimme lähellä oli myös yksi kauppakeskus, jonka nimeä en valitettavasti tiedä. Kymmenen minuttia kävelyä ja taas olin yhdessä taivaassa. Vuitton, Chanel, Prada, Versace... 


Merkkikauppoja oli ihan joka puolella!
Kun jonain päivänä lähden uudestaan Dubaihin aloitan hyvissä ajoin kunnon säästökuurin ja tuolta taivaasta ostan itselleni jotain mahtavaa! Tällä kertaa se jäi vain muutamaan pienen tuliaiseen.
Ensi kerralla sitten! :DDD

Tälläinen ihana haaveilu- postaus tähän perjantai-iltaan!

Mahtavaa viikonloppua kaikille!!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni.