torstai 21. maaliskuuta 2013

Hankintoja kevääksi

Viikonloppuna kävin vaatekaappiani läpi kirpputoripöytää varten. Ja kyllähän sitä vaatetta ja muuta tavaraa taas lähti poiskin, onneksi!
Ja eikö se niin mene, että kun jotain laittaa pois pitää niiden tilalle hankkia jotain uutta?!?!? Mielestäni kyllä!
Mutta mietin tähän sellaisen säännön ettei lähde mopo käsistä: kun laitan kolme (3) vanhaa tavaraa pois voin ostaa yhden (1) uuden tavaran. Mitäs sanotte? Kuulostaako hyvälle?

Nyt siis vaatekaapissani on muutamien vaatteiden osalta suuri aukko ja ne aukot pitää täyttää.Rento t-paita on must- hankinta! Sellaiselle tuli tarve juuri nyt! Valkoisena tai/ja harmaana. Ennen olen ollut hieman vastaan tälläisiä paitoja, mutta nyt kun selailin H&M:n kuvastoa tuli vain pakottava tarve saada itsellenikin.
Uusi bleiseri on ollut listalla jo todella pitkään, mutta sopivaa mallia ei vain tahdo löytyä. Haluaisin ostaa hieman rennoman bleiseri, sellaista college kangasta. Sellainen malli, joka menisi niin arkena rennosti kuin hieman siistimpienkin vaatteiden kanssa.
Raita neule! Rakastan raitaa yli kaiken. Neule olisi niin tyylikäs vaaleiden farkkujen ja Conssien kanssa. Ihanan rento ja helppo, mutta silti tyylikäs. I like!!
Ja sitten se peplum! Enhän ole sellaistakaan etsinyt kuin vaivaiset puoli vuotta. Siitäkään ei meinaa hyvää mallia löytyä. Mutta nyt tuo Lindexin yksilö yllätti minut totaalisesti. Siinä jäi kyllä mietittymään paidan materiaali, se oli outoa!

Sitten housuja!

Uusille farkuille olisi todella paljon tarvetta! Farkkujakin olen sovitellut melkein kaikissa mahdollisissa kaupoissa, mutta ei vain istu.
Ja sitten.... Kevääksi oli mahtavaa saada jotkut värikkäät housut, mutta mikä väri olisi sitten se paras. En tiedä! Minusta on outoa, että haluan värikkäät housut, mutta minkäs mieliteoille teet.
Pitkälahkeiset beiget housut tarvitsin myös nilkkapituisten lisäksi.Sellaisia hankintoja pitäisi sitten alkaa tekemään.

Millaisia aukkoja sinulla on vaatekaapissasi? :)

Rentouttavaa torstai-illan jatkoa kaikille! Vielä huominen ja sitten alkaakin taas jo viikonloppu!

Kuvat:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni.