tiistai 3. heinäkuuta 2012

Lenkin jälkeen

Nyt kuitenkin päivän asiaan. Tai ei tämä mikään suuri ole, mutta juttu kuitenkin. 

Päivällä näin ihanan ystäväni, jonka kanssa sain puhua kaikki asiat halki oikeen kunnolla. Se piristi ja virkisti mieltäni todella. Illalla kävin juoksemassa kunnon hikilenkin. Vaikka aluksi lähteminen oli todella vaikeaa ja en millään olisi jaksanut, mutta kun pääsee kotiin ja suihkuun on olo mitä mahtavin. Lenkin jälkeen tein itselleni kunnon  salaatin. Laitoin siihen kaikkia herkkuja mitä vain löysin. 






Kaupasta jonkin aika sitten tarttui mukaan tälläinen Salaattisekoitus. Auringonkukan- ja kurpitsansiemeniä sekä cashewpähkinöitä. Aivan ihanaa salaatin kanssa, mutta myös erinomaista sellaisenaan. 

Ihana salaattii! Saalaattikin on niin helppo tehdä ja siihen saa mukavaa vaihtelua erilaisilla herkuilla, mutta vaikka se on helppoa tulee sitä kuitenkin niin harvoin tehtyä. Pitäisiköhän hieman parantaa tapoja? :)

Huomenna minulla onkin sitten kasvohoito. Kasvoni saavat kunnon puhdistuksen ennen Espanjan matkaa, jonne lähden ensi viikolla. 

Katsotaan mitä huomenna keksin ;)

Hyvää illan jatkoa jokaiselle! :)

2 kommenttia:

  1. Melkein joudun vielä itekin juoksemaan jääkaapille jotain ottamaan, tuli nälkä kun katsoin tota ihanan näköistä salaattia :D Mä voin suositella salaateista sulle omaa lemppariani; hunajamarinoitua kanaa, paprikaa, punasipulia, salaattia, fetajuustoo ja halloumjuustoa! Aivan ihanaa 8) Kivaa kesänjatkoa!

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos Teija!
    Ihanaa, että jollekin muulle tuli vesi kielelle salaatistani, kun vain minulle itselleni.
    Sinun ehdotelmasi kuulostaa erinomaiselta, voisi ensi kerrralla kokeilla, kun taas innostuu kokkailemaan.
    Kivaa kesää myös sinulle! :)

    VastaaPoista

Kiitos, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni.